ΑΡΗΣ ΣΤΗΝ Β΄ ΕΘΝΙΚΗ, ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Σώθηκε στην περασμένη σαιζόν ο Άρης. Σώθηκε; Τρελλός παπάς σε βάπτισε. Απλά γλύτωσε τον υποβιβασμό. Αν ο στόχος του Άρεως, του μεγάλου Άρεως, είναι να παραμένει στη μεγάλη κατηγορία και να τρώει ξύλο από ομάδες χωρίς Ιστορία, χωρίς μέλλον, τότε αϊντε όλα τα αρειανά μαζύ στον αγώνα της επιβίωσης.

Παιδιά, η ομάδα είναι άλλης κλάσεως. Το ‘χετε λησμονήσει. Άλλης ράτσας. Αν, λοιπόν, αποφασίσατε να της μεταλλάξετε το DNA, τότε δώστε όλα, όλα, ρε, φιλήστε και κατουρημένες ποδιές, για να παραμένει εκεί που βολοδέρνει. Και τσακισμένη να πέσει στη δυστυχία.

Η λύτρωση είναι άλλη. Ναι, η λύτρωση. Επειδή δεν αντέχεται να βλέπεις Άρη, στον Χαριλάου μέσα, ρε γαμώτο, χωρίς καύσιμα να κωλομπαρεύεται για ένα τρίποντο με αντιπάλους Α.Τ. (Αγνώστου Ταυτότητος).

Είναι μια πραγματικότητα η σημερινή υποβάθμιση του Άρεως, οικονομική και αγωνιστική. Έργο αρειανών, όχι παοκτσήδων και κωλοαθηναίων. Θα αρνηθούμε την πραγματικότητα;
      
Στην Β΄ εθνική, προτείνει ο αποδυτηριάκιας. Να το πάρετε απόφαση. Αυτή να ’ναι η συλλογική βούληση. Δεν θα μας φύγει η ψυχή για να συνεχίσουμε έναν Γολγοθά, μια τέτοια Σταύρωση.

Θα πάμε Β΄ εθνική. Θα το πούμε από τώρα. Δεν έχουμε στόχο την παραμονή στη σούπερ λίγκα. Κι εκεί, στην Β΄ εθνική, θα μείνουμε όσο χρειαστεί (!). Και θα επιστρέψουμε όταν θα είμαστε έτοιμοι να κουβαλήσουμε το όνομα «Άρης».