Ο ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΣΚΟΤΩΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Ξεχνάμε ότι με το που γίνεται η κλήρωση ο αποδυτηριάκιας ήταν κατηγορηματικός. Ο Ολυμπιακός δεν κερδίζει στο πρώτο ματς στο Καραϊσκάκη την Παρί Σαιν Ζερμαίν και παίρνει νίκη εκτός έδρας από την Άντερλεχτ στο δεύτερο ματς. Το ξεχνάμε διότι μιλούσε η διαίσθηση, όχι ότι είχα κάνει πρόβλεψη. Πως, αλήθεια θα μπορούσα να προβλέψω το σκηνικό στο εκτός έδρας 3-0;

Μια αρκετά καλή ομάδα τα δύο τελευταία χρόνια, λέω για την Άντερλεχτ, με «ανήλικα» παιδιά, 19-20 χρονών, που έπαιζαν για πρώτη φορά, σε μια ομάδα που δεν ήξερε να παίξει άμυνα. Άσε ότι έχει και προπονητή Ολλανδό.

Φοβερά πράγματα. Τέτοιο «τρυπητήρι» στην άμυνα δύσκολα να ξαναβρεθεί στο τσάμπιονς ληγκ. Λάθη ατελείωτα η Άντερλεχτ, κενοί χώροι, έδιναν συνεχώς δικαιώματα στον Ολυμπιακό, ο οποίος καθάρισε λόγω Ρομπέρτο και Μήτρογλου.

Αν ρωτήσεις σοβαρούς προπονητές, ανθρώπους της δουλειάς, θα σου πουν ότι ουσιαστικά η νίκη, ο θρίαμβος του Ολυμπιακού οφείλεται στον τερματοφύλακά του, Εξαιρετικές αποκρούσεις, αχρήστευσε τετ-α-τετ, άσε ότι σταμάτησε και το πέναλτυ.

Τεράστιο πράμα ο τερματοφύλακας. Και κράτησε το μηδέν και απογοήτευε τον αντίπαλο.