ΠΑΟΚ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Αν ο ΠΑΟΚ έχει αποφασίσει οριστικά να κάνει την υπέρβαση δεν ασχολείται με τις Αλκμάρες και τις Σαχτιόρες. Έλα, σε παρακαλώ. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ δέχεται ανελέητη επίθεση από τους αγράμματους. Μιλάω πολύ σοβαρά. Τι είναι αυτά που λένε, ρε.

Ο ΠΑΟΚ με το 1-1 που πήρε στην Ολλανδία μπορεί να προκριθεί. Ο απόλυτος αποπροσανατολισμός. Να μην κυττάει η ομάδα την αναπηρία της, και να της λένε ότι και κουτσά στραβά μπορεί μέχρι πρώτη θέση να πάρει στον όμιλο. Τι είναι αυτά, ρε;

Παίζει ποδόσφαιρο ο ΠΑΟΚ που δεν ικανοποιεί, αλλά και οι αντίπαλοί του ποιοι είναι; Ο έτσι και ο γιουβέτσι. Κι αν τους κάνει κοκορέτσι ο ΠΑΟΚ, τις Σαχτιόρ, Μακαμπί, Αλκμάρ, δεν θα πρέπει να νοιώσει χορτασμένος. Έτσι λέω εγώ.

Ο ΠΑΟΚ να κυττάξει τι θα κάνει αυτός. Όχι να βολεύεται με τα χάλια των άλλων. Δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένος με την εμφάνισή του στην Ολλανδία. Η ισοπαλία 1-1 σε δήθεν αγώνα ευρωπαϊκό, που επετεύχθη εκτός έδρας, θα είχε νόημα αν συνέβαινε πριν 40 χρόνια. Είναι ο ΠΑΟΚ της Θεσσαλονίκης στη δεκαετία του ’70 κι όχι ο ΠΑΟΚ της Ελλάδος και της Ευρώπης, αν αισθάνεται περήφανος για το εκτός έδρας 1-1.

Διαβάστε ακόμα:

Το λάθος ΠΑΟΚ κοπιάρησε η Αλκμάρ