ΟΙ ΦΟΒΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Πήρε τη νίκη από τον Παναθηναϊκό ο ΠΑΟΚ αλλά όλος ο κόσμος επιβεβαίωσε την ανεπάρκειά του, αν πράγματι είναι ικανός να αμφισβητήσει την κυριαρχία του Ολυμπιακού. Το πιο ανησυχητικό είναι άλλο.
 
Από τον ΠΑΟΚ λείπει η εμπιστοσύνη στον εαυτό του. Δεν εξηγείται διαφορετικά η πίεση να βαραίνει τους παίκτες του στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ήταν ολοφάνερο ότι τους έπνιγε η αγωνία μήπως πάθουν τη ζημιά.
 
Να, ποιο είναι το πρόβλημα του ΠΑΟΚ. Καθαρά ψυχολογικό. Οφείλει να ξεπεράσει τις φοβίες του. Τις ανασφάλειές του. Να συνειδητοποιήσει, αν είναι δυνατόν, ότι είναι σε θέση να διαχειριστεί με επιτυχία την ευθύνη του πρωταθλητισμού.
 
Αν δεν λυθεί αυτό το ευαίσθητο πρόβλημα τότε ο ΠΑΟΚ δεν έχει καμμία τύχη. Μήπως, μάλιστα, στο παιχνίδι για τη δεύτερη θέση βάλει κι άλλη ομάδα.
 
Ακόμα είναι ενωρίς. Τίποτα δεν έχει κριθεί, και για το καλό, αλλά και για το κακό του ΠΑΟΚ. Πιθανόν να δούμε πράγματα εντελώς απρόβλεπτα αν ο ΠΑΟΚ συνεχίσει να παραπαίει, να πατάει δειλά στο γήπεδο, όχι αποτελεσματικά, γερά, αποφασιστικά.

Διαβάστε ακόμα:

Παναθηναϊκός ήταν στην Τούμπα, όχι πρόβλημα η ήττα