ΜΕ ΜΠΕΝΦΙΚΑ 1-1 ΤΙ ΕΦΤΑΙΞΕ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Πηγή: INTIME
 

Θα μπορούσες να πεις ότι η Μπενφίκα βρέθηκε σε κακή ημέρα. Ακόμα ότι αυτή η ομάδα, που εδώ και πολλά χρόνια έχει χάσει το μαγνητισμό της, είναι ένα μικρό, ένα εύκολο αντιμετωπίσιμο αγωνιστικό μέγεθος. Η αλήθεια είναι ότι ο Ολυμπιακός, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, την έπαιξε πολύ καλά.

Βεβαίως η Μπενφίκα δεν έχει μεγάλους παίκτες. Αν είχε, τότε θα υπήρχε ουσιαστική κι όχι φιλολογική αντίδραση στο πρεσάρισμα του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός είχε πιάσει με τρία χέρια την Μπενφίκα, το ένα χέρι από το λαιμό είχε αρπάξει την πορτουγκέζικη ομάδα, κι αυτή καθόταν και τις έτρωγε. Χαστούκια, γονατιές, κλωτσές, σπρωξές.

Αν ήμουν Ολυμπιακός θα προβληματιζόμουν. Τι φταίει στην ομάδα μου. Τι είναι αυτό που θα διορθώσω. Κάτι μου λείπει. Δεν χάνεται αυτό το παιχνίδι. Ναι, χάθηκε το παιχνίδι. Του άξιζε η νίκη του πρωταθλητή και δεν την βούτηξε. Άρα, μήπως έχω πρόβλημα.

Τι πρόβλημα; Λειτουργικότητας πρόβλημα, ίσως. Απουσίας ενός συγκεκριμένου παίκτη. Ψάχνεσαι. Αυτή είναι η δουλειά σου σαν επαγγελματίας. Μια ζωή να ψάχνεσαι. Στις νίκες και στις ήττες. Σε κάθε περίπτωση.