ΤΟΝ ΝΕΥΜΑΡ ΠΗΡΕ «ΚΑΘΑΡΟ» Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΩΝΑ

 

Τον Βραζιλιάνο Νεϋμάρ τον θέλεις με τη φανέλλα της Μπαρτσελώνας. Ο δε Βρετανός Μπαίηλ ταιριάζει περισσότερο στη Ρεάλ. Ο Νεϋμάρ «ο Νταίηβιντ Μπέκαμ της Μπάρτσας», η μπαλλαδόφατσα που επίσης κουβαλάει το δικό του lifestyle, με λούστρο και χορηγούς. Που αποτελεί βαποράκι επικοινωνιακό προϊόντων που ποντάρουν στη φήμη και την υψηλή αναγνωρισιμότητα του Νεϋμάρ Ντα Σύλβα.

Από μία άποψη είναι έκπληξη η μεταγραφή του Νεϋμάρ στην Ευρώπη παραμονή του μουντιάλ της Βραζιλίας. Παίκτες που δεν έκλεισαν τον κύκλο τους στις ευρωπαϊκές ομάδες επέστρεψαν στην πατρίδα τους εν όψει του 2014, διότι η αγορά ποδοσφαίρου ανέβηκε χρηματιστηριακά.

Ύστερα είναι και το κόστος της μετακίνησης του Νεϋμάρ στην Μπάρτσα. Μίλησαν για 55 εκ. ενώ δεν αποκλείεται στη σούμα να πλησιάζει τα 100εκ., όσο και του Μπαίηλ. «Συνεργείο» δουλεύει πίσω από τον Νεϋμάρ, όπως στον Νταίηβιντ Μπέκαμ, που κλείνει συμφωνίες με χορηγούς και διαφημιστές. Όλα αυτά τα συμβόλαια τα ανέλαβε η Μπαρτσελώνα, πλήρωσε τις υποχρεώσεις του παικταρά και τον απέκτησε «καθαρό».

Διαβάστε επίσης:
Στο El Clasico έδειξαν την... κλάση τους