ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΟΠΛΟ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ

Πηγή: INTIME
 

Βρωμοκοπάνε τα αποδυτήρια της φιλοξενούμενης ομάδας στη Λεωφόρο και λάμπουν τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού στην έδρα του. Αυτό διεπίστωσε με φρίκη ο Σάββας Θεοδωρίδης και, πιάνοντας τη μύτη του από τη χολερική ατμόσφαιρα στο χώρο που θα φιλοξενηθεί ο Ολυμπιακός, κατήγγειλε το γεγονός πριν τον μαζέψουν λιπόθυμο.

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα λέει ο αποδυτηριάκιας. Ούτε καν χρειάζεται να ρίξουν στον αέρα ένα κέρμα, όπως κάνουν στη σέντρα πριν την έναρξη του αγώνα. Για να κληρώσει σε ποια αποδυτήρια θα πάνε οι μεν και οι δε.

Δεν χρειάζεται να περιμένει την εύνοια της τύχης ο Ολυμπιακός για να γλυτώσει τη δυσωδία των αποδυτηρίων που ανταγωνίζονται σε αρώματα υπονόμους. Θα καθαρίσει ο Αλαφούζος. Για να αποδείξει ότι ο Σάββας Θεοδωρίδης είναι γνωστός και κακοήθης αρχιψεύταρος, ο Παναθηναϊκός θα δεχθεί να αλλάξει αποδυτήρια στο ντέρμπυ.

Μιλάμε για κόλπο, έτσι; Πίσω από τον τοίχο των καθαρών αποδυτηρίων που θα χρησιμοποιήσει ο Ολυμπιακός την προηγουμένη του ντέρμπυ, Παρασκευή βράδυ θα αφοδεύσει η μισή θύρα 13. Φοβερά πράγματα. Από τις αναθυμιάσεις οι παίκτες του Ολυμπιακού θα βγουν στο γήπεδο σα ζαλισμένα κοτόπουλα.