ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΚΛΑΣΕΩΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΩΝΑ

Πηγή: INTIME
 

Απαράδεκτος ο Ολυμπιακός. Να τιμωρηθεί για δυσφήμηση του αθλήματος. Αν είναι δυνατόν. Να φοβάται ότι στο γήπεδο της Λεωφόρου θα φάει ροχάλες, αναπτήρες, πλαστικά μπουκάλια, μάλιστα με νερό μέσα, νυχοκόπτες, τσατσάρες, κέρματα, τίποτα γάβρους μαρινάτους, τζατζίκια που ταιριάζουν και άλλα τινά απρόβλεπτα και αναποφάσιστα ακόμα από τους ευγενείς φιλάθλους του Παναθηναϊκού.

Έτσι που λες. Ο Ολυμπιακός ζήτησε πίσω από τον πάγκο του να υπάρχει μια νεκρή ζώνη θεατών. Ο Αλαφούζος, όμως, έχει μοσχοπουλήσει τις θέσεις που θεωρούνται προνομιούχες στην πλάτη των αναπληρωματικών ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού. Επειδή ακριβώς εκεί θα επιδείξουν οι βάζελοι το επίπεδό τους.

Έχω δίκαιο ή, όχι όταν ζητάω να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός για την επίθεση που δέχεται ο ποδοσφαιρικός μας πολιτισμός. Εγώ το γράφω και το υπογράφω ότι αποκλείεται οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού να έχουν αντιαθλητική συμπεριφορά.

Στο ντέρμπυ Μπαρτσελώνα – Ρεάλ περισσότεροι από 90.000 κόσμος στο γήπεδο. Ούτε μια θέση κενή πίσω από τον πάγκο της Ρεάλ. Έγινε τίποτα; Όχι, βέβαια. Γιατί, λοιπόν, μανουριάζει ο Ολυμπιακός όταν έχει να κάνει με τον Παναθηναϊκό κόσμο, που είναι της κλάσεως της Μπαρτσελώνα. Σκέτη Ευρώπη.