ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΟΧΛΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΙ

Πηγή: INTIME
 

Όσο φανατισμένος κι αν είναι ο οπαδός, όσο σαλταρισμένος, δεν θα αφήσει τη θέση του στην κερκίδα για να επιτεθεί στον διαιτητή, στους παίκτες, της ομάδας του, της αντίπαλης.

Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα παρά μόνον με στημένους, με στρατευμένους χούλιγκαν, οι οποίοι θα έχουν χαρτζηλικωθεί για την «οργή» τους. Από εκεί και πέρα πιθανόν να παρασυρθούν κάποιοι που δεν είναι «μιλημένοι».

Πριν από δύο σαιζόν στο ΟΑΚΑ, ντέρμπυ Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού. Δίνεται το σύνθημα και μπαίνουν «μέσα» οπαδοί του Παναθηναϊκού από ανοιγμένο πέρασμα (στη φωτό στιγμιότυπο από το συγκεκριμένο ματς).

Αρκετά λεπτά πριν είχαν προλάβει να εξαφανιστούν από το χώρο των επισήμων για να γλυτώσουν οι μεγαλομέτοχοι Τζίγγερ Βαρδινογιάννης, Παύλος Γιαννακόπουλος, Ανδρέας Βγενόπουλος και ο Αδαμάντιος Πολέμης, ειδοποιημένοι από τον γιο του. Οι πολυμετοχικοί ήταν κι αυτοί στόχος του παναθηναϊκού «όχλου».

Θα χρειαστεί να επανέλθω για να δώσω μία ανατριχιαστική «λεπτομέρεια». Απλά θυμίζω ότι το ντέρμπυ κατακυρώθηκε 3-0 υπέρ του Ολυμπιακού και από τον Παναθηναϊκό αφαιρέθηκαν βαθμοί.