ΜΕ ΤΑΜ ΤΑΜ ΚΑΙ ΟΥΡΑΓΚΟΤΑΓΚΟΥΣ

Πηγή: INTIME
 

Θα τις θυμόσαστε κείνες τις αφγανικού τύπου σκηνές επί Αγγέλου Φιλιππίδη σε ντέρμπυ ΠαναθηναϊκούΟλυμπιακού. Αιμόρφυτος ο διαιτητής, κάποιος Ευθυμιάδης (φωτό) και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού να έχει εισβάλλει στον αγωνιστικό χώρο και να ζητάει την επέμβαση του προέδρου της Δημοκρατίας.

Είσαι κοινωνία ταμ ταμ και Μάου Μάου.  Σιγά που θα ψάξω ποιος έχει δίκαιο. Δεν μ’ ενδιαφέρει! Έχει χάσει τη μπάλλα από χέρι αν πει κάποιος ότι το άδικο το έχει ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, ο διαιτητής, η ΕΠΟ, η αστυνομία, ότι φταίνε οι δημοσιογράφοι, οι δικαστές, οι πολιτικοί, αυτοί που ασπρίζουν τις γραμμές.

Είσαι Ζουλού. Αυτό είσαι. Δεν είσαι άξιος σαν κοινωνία χωρίς να χάσεις την αξιοπρέπειά σου να μου παρουσιάσεις πολιτισμένα και ποδοσφαιρικά ένα ντέρμπυ. Και είσαι ο απόπατος επειδή ρίχνεις την ευθύνη σε κάποιον και δεν βλέπεις ότι έχεις να κάνεις με ταμ ταμ και ουραγκοτάγκους με κτυπήματα στο στήθος.

Λοιπόν. Αυτά τα αίσχη που έγιναν στη Λεωφόρο, στο ΟΑΚΑ, στο Καραϊσκάκη, σε προηγούμενα ντέρμπυ των δυο μεγάλων, μήπως θα ωχριούν σε σύγκριση μ’ αυτά που θα προκύψουν το Σάββατο;

Διαβάστε επίσης:

Ο Μαρινάκης σα να μην πάρει το πρωτάθλημα