ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ, ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ, ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ ΜΕΤΑ

Πηγή: INTIME
 

Ποιο είναι το καλύτερο για τον Άρη, ρωτάω. Να τον ρίξουν οι αντίπαλοί του, επειδή στην τελική θα αποδειχθεί ότι ήταν καλύτεροί του; Οι αντίπαλοί του, εννοώ εκείνες τις ομάδες, που δεν έχουν το βαρύ όνομα «Άρης», και κυκλοφορούν με αποκλειστικό στόχο την παραμονή στην κατηγορία.

Μήπως το καλύτερο του Άρεως είναι ο ίδιος να αποφασίσει ότι έτσι όπως είμαι δεν είμαι Άρης, δεν με οδηγεί πουθενά να σπρώχνω έναν τοίχο να τον ρίξω, άρα καλύτερα να οδηγηθώ στην Β’ εθνική, με τη δική μου θέληση.

Ο μεγάλος γιατί είναι μεγάλος; Πρώτα-πρώτα επειδή ξέρει να χάνει. Επειδή έχει συναίσθηση της καταστάσεως του. Απεναντίας, είναι νούμερο και ελάτε να γελάσουμε αυτός που κάποτε ήταν μεγάλος, σήμερα έχει μείνει ταπί, χρωστάει, είναι της καρπαζιάς από ομάδες δεύτερες κι αυτός, ο πρώην μεγάλος, συμπεριφέρεται σα να είναι ακόμα μεγάλος.

Γιατί, όμως, η διοίκηση και η παραδιοίκηση του Άρεως δεν αποφασίζουν το αυτονόητο; Εδώ σε θέλω. Αν πούνε, δηλαδή, «Είμαστε Άρης, δεν μας ταιριάζει να πολεμάμε για να γλυτώσουμε τον υποβιβασμό, άρα εγκαταλείπουμε κάθε προσπάθεια στη σούπερ λίγκα, αλλάζουμε προσανατολισμό, εμείς οι ίδιοι αποφασίζουμε να μετακινηθούμε στην Β’ εθνική, όπου για 2-3 χρόνια θα οργανωθούμε σαν Άρης(!) και θα επανέλθουμε με στόχο να ξαναγίνουμε πρωταγωνιστές στο μεγάλο πρωτάθλημα».

Λοιπόν; Γιατί, νομίζεις, δεν το κάνουν αυτό, ρωτάω. Εγώ θα σου πω γιατί. Επειδή δεν είναι σε θέση να σκεφθούν αρειανά. Επειδή δεν είναι ικανοί να αναλάβουν το έργο. Να «ρίξουν», δηλαδή, την ομάδα και οι ίδιοι να τον ξανακάνουν μεγάλο τον Άρη. Άσε, σου λένε. Όπως έρθουν τα πράγματα, άλλωστε η ευθύνη θα ανήκει στους εχθρούς του Άρεως, εξωτερικούς και εσωτερικούς. Εμείς δεν θα φταίμε.
 
Διαβάστε επίσης:

Κίνδυνος για τον Άρη αν δεν υποβιβαστεί