ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ

Πηγή: INTIME
 

Να μιλήσουμε γι’ αυτόν τον Κάμπελ του Ολυμπιακού. Και τι να πούμε; Αυτό που σε εμπνέει να πεις όταν τον βλέπεις να παίζει ο αραπάκος. Ότι είναι εργαλείο. Ότι είναι υλικό οικοδομής. Στερεό υλικό για στηριχθείς σ’ αυτόν. Ποδοσφαιριστής ιδανικός να αποτελέσει μέρος του σκελετού μιας ομάδας. Αυτό λες για τον παικταρά της Άρσεναλ. Που χαίρεσαι να τον παρακολουθείς.

Έτσι χτίζεις ομάδα. Ξεκινάς από τον κορμό της. Να, όμως, που ένας παίκτης, ο συγκεκριμένος Κάμπελ, λόγω θέσεως, επειδή παίζει ακραίος, είναι ένα «κλαδί» στο δένδρο της ομάδας. Ένας τέτοιος παίκτης ενισχύει την υποδομή του σκελετού.

Τερματοφύλακας, σέντερ-μπακ, επιτελικός μέσος και σέντερ-φορ είναι οι θεμέλιοι λίθοι στη συγκρότηση ομάδας. Αυτούς τους παίκτες βρίσκει για να ξεκινήσει το δημιουργικό έργο της οικοδόμησης ομάδας ο πρόεδρος! Ναι, ο πρόεδρος, όχι ο προπονητής.

Αποδυτηριάκιας μιλάει. Την ομάδα θα την κάνει ο Μαρινάκης, ο Σαββίδης. Κανένας προπονητής. Ο προπονητής θα κληθεί να δουλέψει στο πλάνο της εταιρείας. Στην εντολή της διοίκησης. Το αφεντικό της ΠΑΕ δεν είναι μόνον να λέει παπαρδέλες στα μήντια για να βλέπει τη φάτσα του.