ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΙ, ΟΧΙ ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ ΟΠΑΔΟΙ

 

Έχεις μπροστά σου το κουπόνι. Δεν του ρίχνεις ούτε μια ματιά αν προηγουμένως δεν έχεις αφομοιώσει μέσα σου, βαθειά μέσα σου, τα πλέον βασικά που χαρακτηρίζουν τον χειρουργό τζογαδόρο. Ο αποδυτηριάκιας είναι τζογαδόρος κι έγινε μύστης όταν γνώρισε και υποκλίθηκε στον δάσκαλο. Στον γκουρού του στοιχήματος, τον αλησμόνητο Γιώργο Παρασκευά.

Κουπόνι της συγκεκριμένης αγωνιστικής. Είπαμε. Το πλησιάζουμε εάν, νούμερο ένα, έχουμε αποδεχθεί ότι ΔΕΝ υπάρχει δίκαιο και άδικο αποτέλεσμα. Στις κάλτσες μας. Για εμάς ΔΕΝ υπάρχει τυχερό και άτυχο αποτέλεσμα. Αυτά τα αφήνουμε, τα χαρίζουμε στους δημοσιογράφους, που απευθύνονται σε οπαδούς ομάδων, όχι σε συνειδητούς τζογαδόρους.

«Δεν μας ήθελε η μπάλα» θα το πει ο προπονητής. Δεν ασχολούμεθα. «Το κοράκι ήταν στημένο» θα το πει ο πρόεδρος της ομάδας. Δεν ασχολούμεθα.
Είμαστε τζογαδόροι, όχι πονεμένοι οπαδοί. Ούτε ψηφοφόροι που μας κορόιδεψε ο πρωθυπουργός. Δεν θα βγούμε στους δρόμους να διαμαρτυρηθούμε όπως οι συνταξιούχοι που τους πετσόκοψαν το μηνιάτικο.

Υπάρχει μόνον το αποτέλεσμα, αδιάφορο όπως έκατσε. Και πριν ποντάρουμε ξέρουμε ότι σε κάθε αγώνα υπάρχουν και τα τρία σημεία.

Αυτά για σήμερα. Κι αύριο μέρα είναι.

Διαβάστε ακόμα:

Αυνανισμός το σεξ σε σύγκριση με τη ρουλέτα