Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2014 ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Πηγή: INTIME
 

Μία ομάδα παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, όμως δεν κερδίζει. Η Ελλάδα δεν μπορεί να παίξει μπάλλα, θεαματική και συναρπαστική, όμως παίρνει αυτό που θέλει. Τη νίκη, την πρόκριση, και δηλώνει παρούσα στις κορυφαίες διεθνείς διοργανώσεις. Ποια; Η Ελλάδα.

Ποια ομάδα είναι επιτυχημένη; Αυτή που σε ικανοποιεί με την ποιότητά της αλλά έρχεται δεύτερη και τρίτη; Ή, εκείνη η ομάδα που αδιαφορεί για ό,τι της χρεώσεις, για ό,τι την κατηγορήσεις, και πετυχαίνει το στόχο της;

Δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά του ποδοσφαίρου. Μία μέτρια ομάδα, όπως είναι η Ελλάδα, να παραμένει σταθερά στο μπλοκ των ισχυρών της γης. Να έχει δουλέψει όλον τον πλανήτη του ποδοσφαίρου με την κατάκτηση του Ευρω 2004 και λόγω αυτής της απίστευτης επιτυχίας να μην βρίσκει αντίπαλο ισχυρό στην προκριματική φάση του μουντιάλ και του Ευρω.

Και το πιο σπουδαίο. Η Ελλάδα να παίζει εν πλήρη γνώσει ότι δεν είναι μεγάλη ομάδα. Όχι ποδόσφαιρο δημιουργίας αλλά, πρώτα απ’όλα, μην αφήσουμε τον αντίπαλο να παίξει τη μπάλλα του. Όχι βρώμικα, όχι αλεπουδιάρικα, αλλά στα ίσα, αλλά κόντρα στην κόντρα.

Διαβάστε ακόμα:
Μήτρογλου και 4-2 παγκόσμιο φαινόμενο η Ελλάδα