Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΜΑΡΜΑΡΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ «ΚΙΝΗΣΗ» ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ

Πηγή: INTIME
 

Τόσο εύκολα. Λες κάτι, π.χ. ότι Θα μπω στον Παναθηναϊκό, και παίρνει φωτιά το Κορδελιό. Εύκολα, τόσο εύκολα οι πάντες σε βάζουν στο στόμα τους. Γίνεσαι το πρώτο θέμα της πόλης. Πρωτοσέλιδος και πριν ακόμα κυκλοφορήσουν οι φυλλάδες.

Και επιτόπου στήθηκαν τα σενάρια. Πώς θα γίνει η δουλειά; Πόσα εκατομμύρια θα μπουν στον Παναθηναϊκό, που θα ξανακτυπάει πρωτάθλημα, που δεν θα τον κυνηγάει η διαιτησία;

Ο καθένας κάνει μία δουλειά. Και όπως οι πολιτικοί κοπανάνε δίχως καμμία λογοκρισία τις υποσχέσεις, έτσι και οι δημοσιογράφοι το τόσο το κάνουν τοοοοόσο. Γιατί, όμως;

Επειδή ο κόσμος διψάει. Γι’αυτό. Επειδή ο Παναθηναϊκός είναι μία τεράστια ανοικτή τρύπα και εμφανίστηκε ένα δυνατό όνομα, το «Γιαννακόπουλος» και εξεδήλωσε την απόφασή του να την κλείσει.

Τα πλήκτρα του υπολογιστή δεν μπορούν να περιμένουν. Ούτε καν να ρωτήσουν πώς θα κλείσει η τρύπα. Αυτά είναι λεπτομέρειες. Τα ΜΜΕ παίζουν το ρόλο του μπαλκονιού αλά υποψήφιου πρωθυπουργού. Ο κόσμος θέλει να ακούσει τα ευχάριστα, όχι τις «λεπτομέρειες».

Και ποιος να ασχοληθεί με τον Αλαφούζο (στη φωτό με τον Θανάση Γιαννακόπουλο), ο οποίος μαρμάρωσε μ’αυτό που είπε ο Δημητράκης; Ότι θα αναλάβει τον Παναθηναϊκό με μία βαλίτσα εκατομμύρια. Η έκπληξη για τον πρόεδρο της ΠΑΕ. Δεν είχε ειδοποιηθεί προηγουμένως, όπως επιβάλλει το «πρωτόκολλο». Θα μπορούσε, δηλαδή, ο Δημητράκης να κτυπήσει πιο διακριτικά.