Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΓΙΑΝΝΑΚΟ, ΟΧΙ ΜΕ ΑΛΑΦΟΥ

Πηγή: INTIME
 

Ήταν επόμενο. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι σε συντριπτική πλειοψηφία με τον Δημήτριο Γιαννακόπουλο κι όχι με τον Ιωάννη Αλαφούζο. Δεν χρειάζεται κανένα γκάλοπ περί αυτού.
Αυτός είναι ο κόσμος. Αυτός που είναι στους αιώνες. Είναι με το χρήμα. Όποιος έχει λεφτά να τα δώσει στην ομαδάρα του, αυτός είναι ο εκλεκτός του λαού.

Κόσμος είναι αυτός, που κάποιοι τον λένε αγνό, αθώο, δίκαιο κι άλλα τέτοια μπουρδοειδή. Ακούστηκε ότι ο υιός του μεγαλοφαρμακοβιομήχανου κατεβαίνει στη σέντρα της Λεωφόρου με εκατό και εκατομμύρια και από πίσω του έχει ένα θηρίο της Κίνας, ε, τότε αυτός είναι ο γίγαντας. Ο Δημητράκης Γιαννακόπουλος.

Λαός είναι αυτός. Κυκλοφορεί στους αιώνες χωρίς γνώση, χωρίς κρίση, χωρίς ήθος. Και χωρίς μνήμη. Τα λεφτά, τα πολλά λεφτά, τα περισσότερα λεφτά που μπήκαν ποτέ σε ελληνική ΠΑΕ, είναι αυτά του 2008 που κατέστρεψαν οικονομικά τον Παναθηναϊκό.

Ποιος ασχολείται με το ζόρι του Αλαφούζου, που ανέλαβε να διαχειριστεί τον χρεοκοπημένο Παναθηναϊκό; Ο κόσμος είναι με τον Δημητράκη. Με το πακέτο του Δημητράκη.

Όπως ο κόσμος, ο ιδεολόγος και υπεράνω προσωπικών συμφερόντων, ήταν με τον Βγενόπουλο και εναντίον του Βαρδινογιάννη.