ΑΠΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΞΗΛΩΣΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

Πηγή: INTIME
 

Η μεγάλη ομάδα αντέχει την κριτική. Και την άδικη κριτική. Τη στημένη κριτική. Γιατί; Επειδή είναι μεγάλη. Επειδή δεν νοιώθει ότι μπορεί να την μικρύνει κάποιος, ό,τι και να πει.

Οφσαϊντ ο Ντομίγκεζ είπε ο εκφωνητής της δημόσιας τηλεόρασης στο γκολ ισοφάρισης του Μανώλα. Επειδή έτσι το είδε. Επειδή πάγωσε η εικόνα και έπρεπε κάτι να πει. Και λάθος να έκανε, που δεν έκανε.... Αμέσως έπεσε εντολή στους παίκτες. Δεν κάνετε δηλώσεις στα μικρόφωνα της δημόσιας τηλεόρασης. Όχι, ρε μεγάλε. Δεν προστατεύεις έτσι τον Ολυμπιακό. Τον κονταίνεις. Πέρα απ’ αυτό.

Έχει υποχρέωση ο Ολυμπιακός να «μιλάει», μάλιστα στα κανάλια, το κρατικό και το συνδρομητικό, που έχουν αγοράσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα από την εμπορική εταιρεία «team» της UEFA.

Ούτε οι Αλβανοί και οι Καζακστανοί δεν θα αντιδρούσαν έτσι όπως ο Ολυμπιακός. Σου δίνω πακέτα, κύριε Ολυμπιακέ, από το τσάμπιονς ληγκ και είσαι υποχρεωμένος να ανταποκρίνεσαι σε ό,τι υπογράφεις. Όχι μόνο να παίζεις μπάλλα αγωνιστικά, αλλά και εξωαγωνιστικά, δημοσιοσχετίστικα, σύμφωνα με τους κανόνες της επικοινωνίας, που εγώ, η ΟΥΕΦΑ, ορίζω.

Όταν ο Ολυμπιακός δεν «μιλάει» με το μαγαζί που πληρώνει την ΟΥΕΦΑ, τότε είναι σα να μην επιτρέπει να τοποθετηθούν στο Καραϊσκάκη οι διαφημιστικές πινακίδες της Team.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός ομάδα γειτονιάς με μυρουδιά από Παρίσι