ΔΑΓΚΩΜΕΝΟΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΤΟ ΑΛΑΦΟΥΖΟ

Πηγή: INTIME
 

Ο αποδυτηριάκιας πρέπει να μιλήσει, για τη συνάντηση Αλαφούζου-Δημητράκη. Δεν γίνεται διαφορετικά, αν θέλουμε να πέσει φως. Έχουμε και λέμε, λοιπόν. Στα γρήγορα και στα ζουμερά.

Θα στείλει στους Κινέζους ο Γιαννακόπουλος τα στοιχεία τα οικονομικά για την ΠΑΕ; Επικίνδυνο. Θα αρχίσουν να τρέχουν οι σχιστομάτηδες. Μα, εσύ, dimitris, μας έλεγες για επένδυση, όχι μία εταιρεία με λακούβες, θα του πουν οι κιτρινιάρηδες.

Είχε δυσαρεστηθεί ο υιός Γιαννακόπουλος επειδή ο αρχιγάτος Αλαφούζος, που σε σφάζει στα τέσσερα με το χαμόγελο, είχε προαναγγείλει συνέντευξη, αμέσως μετά τη συνάντησή τους, χωρίς προηγουμένως να έχουν συνεννοηθεί. Γιατί, όταν αυτός πέταξε την στρακατρούκα για τους Κινέζους με τα 100 εκατομμύρια είχε ενημερώσει προηγουμένως τον θεματοφύλακα της Παναθηναϊκής Ιδέας και αρχηιππότη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας;

Γιατί αγόρασε το Απήλιον; Κατά πρώτον, η δουλειά προχωράει με προσωπικές επιταγές Αλαφούζου και μέχρι σήμερα καμμία δεν έχει σφραγιστεί. Όλες οι επιταγές είναι άσκαστες. Αξιοπιστότατες. Και το αγοράσαμε, του είπε ο Αλαφούζος του Δημητράκη, διότι μας κοστίζει λιγώτερο κάθε χρόνο στην αποπληρωμή του, σε σύγκριση με το ενοίκιο που μας ζητούσε ο καπετάν Γιώργης για την Παιανία.

Θα επανέλθω για περισσότερες «λεπτομέρειες». Επί της ουσίας. Σα να μην έγινε η συνάντηση Αλαφούζου-Γιαννακόπουλου. Ουδέν βήμα. Δαγκωμένος έφυγε ο υποψήφιος. Ο δε πρόεδρος τον αντιμετώπισε σαν μέλλοντα τσονταδόρο. Να κάνει καμμια ένεση οικονομική. Μία τσόντα βοηθείας. Επανέρχομαι. Να προλάβουμε να δούμε ΠΑΟΚ.