ΝΑ’ΛΕΓΕ «ΤΑ ΜΑΖΕΥΩ ΚΑΙ ΦΕΥΓΩ» Ο ΑΛΑΦΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ;

Πηγή: INTIME
 

Τι είπαν Αλαφούζος και Γιαννακόπουλος στην πολυσυζητημένη πριν ακόμα πραγματοποιηθεί συνάντησή τους; Τίποτα δεν είπαν. Αυτό αναφέρει το έγκυρο ρεπορτάζ.

Ατελείωτα κατεβατά γράφτηκαν, ασταμάτητες μπουρδολογίες ακούστηκαν από τα ραδιόφωνα με σκοπό να αναλύσουν κάτι ανύπαρκτο, να προβλέψουν τη μεγάλη αλλαγή στον Παναθηναϊκό, πριν ακόμα προκύψει κάτι συγκεκριμένο.

Τι θα μπορούσαν να πουν σε 22 και μισό λεπτά ο Αλαφούζος και ο Γιαννακόπουλος; Δεν πρόλαβαν να χαιρετηθούν και να αποχαιρετιστούν. Μήπως κάποιοι περίμεναν ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού να έλεγε: «Δημήτρη, μετά το ενδιαφέρον σου, εγώ έχω αρχίσει να τα μαζεύω. Ελπίζω σε μία εβδομάδα να’μαι πανέτοιμος να σου παραδώσω».

Και ο Γιαννακόπουλος να έλεγε στον Αλαφούζο: «Κύριε Γιάννη, αν είναι δυνατόν να βιαστείτε κομματάκι, διότι οι Κινέζοι δεν κρατιούνται. Κι εγώ, όσο γίνεται πιο γρήγορα να μεταφέρω τα 100εκ. στο ταμείο του Παναθηναϊκού».

Άνευ ουσίας ήταν η συνάντηση. Έγινε για να γίνει. Στην πραγματικότητα ο Αλαφούζος την έκανε και ο Γιαννακόπουλος δεν μπορούσε να την αποφύγει.

Τελικά, αυτή η ιστορία ξεκίνησε από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο κι αυτός θα την περπατήσει ή, θα την τελειώσει, έτσι ή, αλλοιώς.

*Σχετικά με το δάνειο που πήρε η ΠΑΕ, όπως ανέφερε στον Γιαννακόπουλο ο Αλαφούζος, αυτό έγινε με απόφαση της συνέλευσης της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.