ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ

Πηγή: INTIME
 

Κατ’αρχήν η μαγκιά είναι δική σου, όχι δική μου, όταν διαβάζεις αποδυτηριάκια. Και επειδή κυκλοφορούν διαφόρων κατηγοριών μάγκες, από τους τζάμπα μάγκες μέχρι τους μοσχόμαγκες, της finest class, είσαι ο μοσχόμαγκας αν ρουφάς το μεδούλι του γραπτού. Όχι απλά το βλεφαρίζεις. Επί του θέματος.

Ουδείς σχολιαστής, κριτικός, αναλυτής, ρεπόρτερ, ο όποιος γραφιάς, είναι σε θέση να χαλάσει ένα deal. Τι να κάνει ο όποιος αν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει πράγματι αποφασίσει να πάρει και την ΠΑΕ, δηλαδή έχει καταλήξει σε μία συγκεκριμένη πρόταση. Τίποτα δεν μπορεί να κάνει.

Ακόμα και ο Αλαφούζος δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο. Λέμε για τον παίκτη, που βέβαια δεν του αρέσει καθόλου, είναι έξω από τα πλάνα του να μεταβιβαστεί η ΠΑΕ.

Το μόνο που έκανε ο Αλαφούζος, σαν πιο έμπειρος νταραβεριτζής ήταν να εκθέσει, να αφήσει εκτεθειμένο τον υιό του Παύλου. Πώς;

Ο Γιαννακόπουλος θα βάλει 120εκ. γράψανε οι αλαφούζικοι. Άντε τώρα ο Δημητράκης να πει Δίνω 23εκ. ή, 37εκ. Τι θα πει ο κόσμος; Μας δουλεύει το παλληκάρι.