ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΣΑΒΒΙΔΗΣ, ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ

Πηγή: INTIME
 

Εγώ αν ήμουν UEFA θα διέγραφα για ένα χρόνο την ΕΠΟ, αν αυτή δεν απέκλειε από το πρωτάθλημα τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό. Μιλάμε σοβαρά. Όταν κάποια ΠΑΕ, ΕΠΣ, Σύνδεσμος Διαιτητών, οτιδήποτε καταφεύγει στα πολιτικά δικαστήρια, τότε ανατινάζει τα θεμέλια της FIFA και της UEFA.

Υπάρχουν οι κυβερνήσεις, καλώς υπάρχουν. Αυτό είναι το πνεύμα των δύο εξουσιαστών στο ποδόσφαιρο, της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ. Δεν μας ενδιαφέρει αν σε μία χώρα υπάρχει δικτατορία, δημοκρατία, όποιο σύστημα γουστάρουν. Ούτε μπερδευόμαστε με το πώς πολιτεύονται και κυβερνώνται τα κράτη. Εμείς παίζουμε μπάλλα.

Εμείς είμαστε ο ΟΗΕ, ο Ερυθρός Σταυρός, η UNESCO, το Χόλυγουντ, οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα, η Διεθνής Αμνηστία, οι Ανώνυμοι Αλκοολικοί, τέλος πάντων μία αρχή, ένας οργανισμός υπεράνω κρατών, θρησκειών, στρατιωτικών συνασπισμών, ΝΑΤΟ και σία.

Η ΕΠΟ και η κάθε εθνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία είναι ΔΙΚΟ μας μέλος, είναι ΥΠΟΛΟΓΗ σ’ εμάς. Άμα γουστάρετε. Διαφορετικά οι ομάδες σας δεν θα μετέχουν στα μουντιάλ, στα Ευρω, στα κύπελλα Ευρώπης. Αυτά είναι δικά μας.

Όταν, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ στρέφονται κατά της ΕΠΟ, είναι σα να στρέφονται εναντίον του υπερεθνικού, του αυτοδιοίκητου της FIFA και της UEFA.

Αυτά θεωρητικά. Στη συγκεκριμένη περίπτωση τι έχεις να μας πεις, αποδυτηριάκια; Ωραία η διάλεξή σου, αλλά να μας πεις τι πρέπει να κάνει μία ΠΑΕ, ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός, όταν θαρρούν ότι αδικούνται. Να σου πω.

Το πρόβλημά τους είναι ο Μαρινάκης. Ότι ο χοντρός έχει απλώσει το χέρι του πέραν από τον Ολυμπιακό. Έτσι δεν είναι; Να πάνε να εξηγηθούνε με τον Μαρινάκη. Να του πούνε να κάτσει καλά, να τον ακούσουνε τι έχει να πει ο άνθρωπος. Και μετά τα ξαναλέμε.

Όπως στο λέω. Υπόθεση αναμεταξύ τους είναι. Αν δεν υπάρχουν προσωπικά τους, κι αν δεν τα βρουν ποδοσφαιρικά, τότε να καθαρίσουν μεταξύ τους. Όπως στο λέω. Γιατί, και με ποιο δικαίωμα, να εκθέτουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, να δίνουν δικαιώματα έξω;