ΣΤΟΝ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΠΟΝΤΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

 

Και να μην υπερψηφιστεί ο Ρονάλντο, αυτός θα πάρει το Όσκαρ της μπάλλας. Αποδυτηριάκιας μιλάει. Τέσσερα χρόνια σερί η «Χρυσή Μπάλλα» πάει στον Λιονέλ Μέσι.

Μέχρι εδώ, φθάνει. Ρεκόρ ίσως ακατάρριπτο για τις προσεχείς δεκαετίες. Έτσι για την Ιστορία να αναφέρουμε ότι τρεις σαιζόν σερί πρώτος ποδοσφαιριστής στον κόσμο είχε ανακηρυχθεί ο Μισέλ Πλατινί.

Επί του θέματος. Ποντάρουμε όλα τα λεφτά στον Πορτογάλο της Ρεάλ, τον τσογλαναρά Ρονάλντο, που το έχει πάρει το 2008 και αμέσως μετά πέρασε στη σκιά του Αργεντινού της Μπαρτσελώνας.

Γιατί θα χάσει αυτή τη δόση ο Μέσι της Adidas και θα κερδίσει ο Ρονάλντο της Nike; Τα έχουμε πει. Τα συμφέροντα μιλάνε. Ύστερα είναι και η μανούρα ανάμεσα στον πρόεδρο της FIFA Γιόζεφ Μπλάτερ και τον Ρονάλντο. Αν χάσει πάλι ο Πορτογάλος όλοι θα πουν ότι του την είχε στημένη ο εβραιοελβετός.

Με ψηφοφορία αλά Dancing with the stars βγαίνει ο νικητής. Ψηφίζουν προπονητές, παίκτες, δημοσιογράφοι. Ό,τι κι αν ψηφίζουν η κάλπη θα βγάλει αυτό που θέλει η FIFA. Δεν θα είναι η πρώτη φορά.