«Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ» ΕΙΠΕ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ

Πηγή: INTIME
 

Το καρφί, τον κάρφαρο τον έχωσε βαθειά ο Αλαφούζος. Στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τον αντίπαλο Εσωτερικού.

Τα έχει πει ο αποδυτηριάκιας. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, όσο κι αν δεν του φαίνεται, είναι της κόντρας. Δοκιμασμένος παίκτης στο είδος. Πριν 30 χρόνια φόρα παρτίδα τα έβαλε με τον πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Μη γυρίζουμε στα παληά, με την επιταγή που είχε δώσει στον τότε πρωθυπουργό. Φρέσκα κουλούρια.

Ο αντίπαλος Εξωτερικού είναι ο Μαρινάκης, ο κουμπάρος της Ντόρας, της κόρης του Μητσοτάκη. Άσχετο αυτό. Αντίπαλος είναι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού. Και η αντιπαλότητα θρέφει τον Αλαφούζο. Τη γουστάρει, την αντέχει την κόντρα.

Με τον υιο Γιαννακόπουλο τώρα. Ο Αλαφούζος δεν είπε τίποτα στους δημοσιογράφους για να μην ...εκθέσει την οικογένεια Γιαννακόπουλου, που μέσω του υιού τόλμησε να τον αμφισβητήσει. Ό,τι ήταν να πει ο Αλαφούζος το είπε στη διοίκηση της ΠΑΕ και της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, με τη σιγουριά ότι όλα θα φθάσουν στα μήντια.

Ενημέρωση έκανε ο άνθρωπος, όπως έχει υποχρέωση. Ότι ο Δημητράκης έχει εξαφανιστεί. Αυτό είπε ο Αλαφούζος. Ότι ο μεγαλομέτοχος του μπάσκετ ούτε έστειλε έναν κλητήρα να πάρει τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ που είχε ζητήσει.

Και, βέβαια, όταν λες τέτοια βαρειά κουβέντα, της βάζεις το κατάλληλο περιτύλιγμα. Ότι η οικογένεια Γιαννακόπουλου είναι σοβαρή, έχει προσφέρει και μακάρι να βοηθήσουν, αν και δεν το βλέπω στην περίπτωση που κάνουν πίσω οι Κινέζοι. Έτσι τα είπε ο καθηγητής της κόντρας.