ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΥΝΝΕΦΟ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΦΕΥΓΕΙ

Πηγή: INTIME
 

Έρχεται και σου λέει «Είμαι εδώ». Έχει καμμία σημασία αυτό; Λέμε γι’ αυτόν τον κύριο Ιωάννη Κωνσταντινίδη, που τον παρουσιάζουν, που αυτοεμφανίζεται ως επενδυτής στον Άρη.

Τι λέμε; Το τελευταίο να κρίνουμε τον κύριο Κωνσταντινίδη. Πώς θα μπορούσαμε όταν δεν τον ξέρουμε. Σχολιάζουμε τους ανέμους και την κίνηση των σύννεφων. Περιμένεις να ρίξει μία βροχούλα να ποτιστεί ο φουκαράς ο Άρης.

«Εγώ είμαι εδώ» λέει το καλό το σύννεφο. Κι αν δεν βρέξει, αν πάρει δρόμο και χαθεί από τον ουρανό τι θα του πεις; Μα, είχες πει ότι θα βάλεις λεφτά.

Είπα. Ξείπα. Και στο φινάλε τι είναι ο Άρης, φιλανθρωπικό σωματείο; Ορφανοτροφείο, γηροκομείο. Κάποιο ίδρυμα που έχει ανάγκη βοήθεια από ξένους;

Ανώνυμη εταιρεία είναι ο Άρης. Χρεωμένη μέχρι το λαιμό. Ο δε κύριος Κωνσταντινίδης ένας ξένος. Άγνωστος. Κάποιο λόγο έχει να εμπλακεί σε μία φαληρημένη εταιρεία. Και, μάλιστα, σε μία προβληματική αγορά.

Ας αφήσουν τα σάπια, λοιπόν. Ότι ο κύριος επενδυτής είναι εδώ και ευαισθητοποιημένος για την κατάσταση του Άρεως. Είπαμε. Μόνον για φιλανθρωπία δεν εμπνέει ο Άρης.

Διαβάστε ακόμα:

Στον Άρη το μόνο έργο που θα παίξει