ΕΥΡΩΠΗ, Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

 

Στέλιος Καζαντζίδης, Μάρθα Βούρτση, Νίκος Ξανθόπουλος, μια ζωή ο ΠΑΟΚ. Οι οπαδοί του, ένας κόσμος ατελείωτος αποκοιμιέται απόλυτα στη μοιρολατρεία που διακονούν δεκαετίες τώρα όλες οι διοικήσεις της ομάδας.

Τα ίδια και τα ίδια. Ακόμα και σήμερα, με αφεντικό έναν ισχυρό οικονομικό παράγοντα, τον βαρύμαγκα Ιβάν Σαββίδη. Μας κυνηγούν, δεν μας αφήνουν να σηκώσουμε κεφάλι. Το κατεστημένο, το παρασκήνιο, το αθηνοκεντρικό κράτος.

Η πλαστογραφία. Ότι οι ομάδες του κέντρου έχουν την εξουσία στο ποδόσφαιρο και ό, τι περισσεύει για εκείνες της Θεσσαλονίκης. Ο μύθος. Ο Παναθηναϊκός χθες, ο Ολυμπιακός σήμερα θέλουν το κακό του ΠΑΟΚ, του Άρεως, του Ηρακλέους.

Η αλήθεια είναι ότι οι ομάδες του «νότου» κυττάνε την πάρτη τους, δηλαδή αυτό που δεν έκανε ποτέ ο ΠΑΟΚ. Που όπως η κυρά Σουλτάνα της γειτονιάς κρεμάει την μπουγάδα έτσι και ο δικέφαλος του βορρά απλώνει τις δικαιολογίες του.

Σήμερα ο ΠΑΟΚ παίζει Ευρώπη. Ένα ακόμα παιχνίδι σε ευρωπαϊκό κύπελλο. Λοιπόν. Αυτό που δεν τον αφήνουν να δείξει στην Ελλάδα να το κάνει λάβαρο εκτός συνόρων. Το αγωνιστικό του εκτόπισμα.

Ο Ολυμπιακός σήμερα δεν έχει αντίπαλο στην Ελλάδα. Και ο ΠΑΟΚ παίζει στο πρωτάθλημα χωρίς αντίπαλο για την 2η θέση.

Να, η ευκαιρία του ΠΑΟΚ. Η δική του ευκαιρία. Η παρουσία του στην Ευρώπη. Με την κατάκτηση της 2ης θέσης εξασφαλίζει το εισιτήριο και για το τσάμπιονς ληγκ. Η ευκαιρία να διακριθεί στην Ευρώπη, έστω στο γιουρόπα ληγκ.

Διαβάστε επίσης:

Στον ΠΑΟΚ δεν ταιριάζει η κλάψα