ΑΛΑΝΙΑΡΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΑΚΙ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

Πηγή: INTIME
 

Σήμερα η επώνυμη γκόμενα, η δήθεν επώνυμη, η βήτα και γάμα εθνική στην εγχώρια showbiz ψάχνεται να ζευγαρώσει με φιρμάτο, γιατί όχι και ποδοσφαιριστή. Σαν τσουλί που είναι δεν έχει άλλο τρόπο για να συζητηθεί. Και με κάποιον δημοσιοσχεσίτη της παραλίας, έναν του σωματείου της κουνιστής πολυθρόνας να δηλώσει σε βαρυσήμαντη συνέντευξή της ότι με τον έτσι διεθνή παικταρά τα περνάει καλά.

Μιλάμε τώρα για σκουπιδαριό να έχει να διαβάζει η κάθε αργόσχολη βοηθός κομμώτρια. Για τη μεγάλη ζωή, την ιλουστρασιόν ζωή της γκόμενας που είναι, που κάνει την τραγουδίστρια, τη μοντέλα, την τηλεπαρουσιάστρια.

Τα παλαιά έτη, όχι πιο μακρυά από την περασμένη γενηά, τότε που η Μύκονος ήταν των ολίγων κι όχι της δεδηλωμένης και της σεσημασμένης, μιλάμε για τα χρόνια που ακόμα έπαιζε μαυρόασπρη η τηλεόραση, οι παίκτες δεν τις έβρισκαν τις γυναίκες τους και τις υποψήφιες συζύγους τους. Τη δουλειά την έκαναν κάποιες αλανιάρες γκόμενες, κλάσεως γειτονιάς. Μπάνικες γκόμενες έκαναν τον κόπο να πηγαίνουν μέχρι την προπόνηση για να καμακώσουν τον παίκτη που θα του φορούσαν το στεφάνι του γαμπρού.

Δεν είχαν άλλο τρόπο για να εξασφαλίσουν δημοσιότητα πέραν της συνοικίας τους τα κορίτσια. Το βαποράκι ήταν το καλό και σεμνό παιδί, συνήθως άβγαλτο, που είχε ένα ονοματάκι στη μπάλλα. Και να είναι κορόιδο, για να του τα φοράνε τα κέρατα.

Ο ποδοσφαιριστής για την σουρτούκω σύζυγο είναι η ιδανική περίπτωση. Και έχουμε άντρα επώνυμο και ξενοπηδιόμαστε με απόλυτη ασφάλεια. Ο άλλος παίζει μπάλλα κι εμείς με το φλογάτο, που καίει κι είναι νηστικό, εκείνες τις ώρες την έχουμε βρει σ’ άλλες αγκαλιές.

Διαβάστε ακόμα:

Σ` άλλο κρεββάτι πια η Φουρέιρα