ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ, ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ, ΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ

Πηγή: INTIME
 

Έστω ότι θα έρθει η στιγμή που οι δύο πλευρές, με χαρτί και καλαμάρι, θα ξεκαθαρίζουν κάθε θέμα, σχετικά με την τραγική οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Η πλευρά του Αλαφούζου και η πλευρά του Γιαννακόπουλου. Θα παίξει έργο. Αποδυτηριάκιας μιλάει.

Πριν πούμε οτιδήποτε άλλο, και επειδή όσοι διαβάζουν αποδυτηριάκια είναι ψαγμένοι, αξίζει να αναρωτηθούμε. Τι θέλει η κάθε πλευρά, αλλά και τι δεν θέλει. Το ‘πιασες;

Ίσως ο Αλαφούζος να θέλει να φύγει. Λέμε. Ίσως να μη θέλει. Κι αν θέλει να αποχωρήσει, με ποιον τρόπο; Όλα έχουν τη σημασία τους.

Και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Που πάνω απ’ όλα τον ενδιαφέρει η δημόσια εικόνα του στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Τι ακριβώς θέλει, τι δεν θέλει, εκεί που έχει φθάσει το έργο. Με την δική του πρωτοβουλία. Έτσι είναι. Δεν τον κάλεσε κανένας. Ο ίδιος είπε «Θέλω την ΠΑΕ με συμπαίκτη από Κίνα».

Ο Αλαφούζος θέλει τα λεφτά του. Να μην τα θέλει; Θα πει ότι το ομολογιακό δάνειο είναι προσωπικό, διότι σε ομάδες λαϊκής βάσης, όπως είναι σήμερα ο Παναθηναϊκός, η ΟΥΕΦΑ απαγορεύει να βάλει λεφτά κάποιος. Εγώ, λοιπόν, έχω βάλει τα ψιλά, άλλο ότι φαίνεται η Παναθηναϊκή Συμμαχία.

Διαβάστε ακόμα:

Αλαφούζος είμαι, ρίχνω την κυβέρνηση