ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΑΒΡΟΙ, ΜΟΥΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ

Πηγή: INTIME
 

Θέλω να τον κάνω πανίσχυρο τον Παναθηναϊκό δήλωσε ο κύριος Δημήτριος Γιαννακόπουλος. Για να προκύψει τοιούτον ευχάριστον γεγονός χρειάζεται προηγουμένως να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετόχων. Και για να συμβεί η επίσης τοιαύτη ευχάριστη έκπληξη είναι αναγκαία κάποια εκατομμύρια.

Συνετά, λοιπόν,  ο μεγαλομέτοχος του μπάσκετ κρατάει τις επιφυλάξεις του διότι δεν γνωρίζει τη μαύρη τρύπα στα οικονομικά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Είναι τόση, μήπως είναι τόοοοση και ακόμα πιο ερεβώδης.

Σήμερα ο Ολυμπιακός είναι μονοκράτωρ. Πρωταθλητής μόνιμος. Τσαμπιούχος. Κυρίαρχος στις εντυπώσεις εντός και εκτός Ελλάδος.

Ποια ομάδα να πλησιάσει τον Ολυμπιακό που υπερέχει μακράν σε έσοδα; Η Καλλονή και ο Αστέρας Τριπόλεως που έχουν έσοδα μείον επί χίλια σε σύγκριση με τον Ολυμπιακό; Ο δε Παναθηναϊκός είναι στο μείον επί 180.

Οι γάβροι, λοιπόν, απολαμβάνουν την κυριαρχία τους. Οι βάζελοι πήραν τα επάνω τους όταν ο Γιαννακόπουλος ξύπνησε ωραία μία ηλιόλουστη πρωïα και είπε φόρα παρτίδα «Εγώ θα καθαρίσω και θα βάλω στη θέση του τον Μαρινάκη».

Σήμερα το πράμα δείχνει χλωμό. Διότι το θέμα είναι καθαρά οικονομικό. Πρώτα οικονομικό. Και επειδή το έργο στο μπαλκόνι δεν έπαιξε μόνον για το πώς θα ρεφάρει ο Παναθηναϊκός με τα χρέη του, αλλά για το πώς θα ανταγωνιστεί τον Ολυμπιακό, οι βάζελοι έχουν μουδιάσει.

Διαβάστε ακόμα:

Αλά Βγενό - Τζίγκερ σκηνικό Αλαφού - Δημήτρη