ΜΟΝΤΕΛΑ «ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» ΣΕ ΔΙΑΙΤΗΤΗ

 

Η γκόμενα που θα την πέσει στον ξένο διαιτητή ασφαλώς και θα μετράει σα γυναίκα. Να την βλέπει το κοράκι και να μην σκέπτεται τίποτα άλλο. Ότι είναι το καλύτερο «δώρο» που μπορεί να του κάνει η γηπεδούχος ομάδα.

Δεν φθάνει αυτό, όμως. Να την βλέπει ο σφυρικτράκιας και να την φαντασιώνεται. Όχι, βέβαια. Ο διαιτητής είναι γάτος. Και δεν παίζει την καριέρα του για μία νύχτα.

Γάτος, ο διαιτητής, γάτα και η κυρία που θα του προσφερθεί. Αυτή που θα του δείξει ότι είναι για πάρτη του διαθέσιμη. Φρανσουάζ Αρνούλ, η Γάτα. Λέω για μία ταινία γαλλική.

Εκπαιδευμένη θα είναι η κυρία. Θα φάει το ψάρι στη Μαρίνα Ζέας με τον έτσι χωρίς να δείχνει δίπλα του ότι είναι σε «ειδική αποστολή». Και ο έτσι δεν χρειάζεται ψήσιμο.

Ο διαιτητής ξέρει τι θα κάνει στο γήπεδο. Οι σωστές δουλειές μιλάνε μόνες τους. Χωρίς πολλά λόγια, ούτε συμφωνίες. Αυτά είναι για βήτα εθνική Ελλάδος.

Έτσι που λες. Από τη στιγμή που ο διαιτητής δεχθεί το «δώρο», δηλαδή την «ρίξει» την ήδη ριγμένη γκόμενα, σημαίνει ότι έχει ήδη αναλάβει την υποχρέωση ενός 10% τουλάχιστον. Θα σφυρίξει 60-40. Δεν είναι λίγο.

Τώρα, αν τον έτσι τον πάει το ματς και την παίξει την ομάδα μη 65-35, ε, τότε ο πρόεδρος εκτός από το έξοδο, το χαρτζηλίκι στη μοντέλα, οφείλει να ξηγηθεί και κάτι επιπλέον στον διαιτητή.