ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΕΦΕΝΕ 500 ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

 

Δεν γίνονται, ρε, αυτά τα πράγματα. Τα ακούς και τρελλαίνεσαι. Μία ομάδα χρεωμένη με 30 συν εκατομμύρια να κυκλοφορεί στην πιάτσα σαν κελεπούρι. Μιλάμε για τον Άρη, τον τελειωμένο αγωνιστικά και φαληρημένο οικονομικά. Ένα πράμα στην απόλυτη κατάρρευση.

Και σύμφωνα με δημόσια καταγγελία του υποψήφιου «επενδυτή» αξιοτίμου και αξιοπίστου Κωνσταντινίδη για να του δώσει το τεφαρίκι, την ΠΑΕ ο πρόεδρός της, του ζήτησε μια πεντακοσαρού στο παντελόνι.

Κατ’ αρχήν δεν είναι ιδιοκτήτης του Άρεως ο Ηλιάδης. Άρα, είναι ο απόλυτος γάτος ο κύριος πρόεδρος και δεν τον έπιανε το μάτι μας. Να ζητάει μίζα αλά Άκης Τσοχατζόπουλος για να πουλήσει όλο το εξοπλιστικό πρόγραμμα του Άρεως. Τα σαπάκια τους παίκτες, τα χρέη, μαζύ με τις πορτοκαλάδες στο ψυγείο.

Τίποτα δεν αποκλείεται. Όλα γίνονται. Ο Κωνσταντινίδης, όμως, αν πράγματι θέλει να πάρει τον Άρη και σύμφωνα με τις δικές του προϋποθέσεις, οφείλει να προχωρήσει σε συγκεκριμένες καταγγελίες. Μπας και ξεβρωμίσει ο τόπος για όλα όσα αναφέρει.

Η υπόθεση σε παραπέμπει στο εξής σενάριο. Εμφανίζεται ένας από τους Έλληνες δισεκατομμυριούχους της ομογένειας και λέει στον πρωθυπουργό: Αγόρι μου, τακιμιάσαμε ήδη 15-20 Ελληνάρες από όλη τη γη και στο ρεφενέ μαζέψαμε τα πακέτα που χρειάζεται η πατρίδα για να διώξουμε την τρόικα. Μόνο, και με το συμπάθειο, Αντωνάκη, κάνε πέρα. Δεν έχουμε εμπιστοσύνη στους πολιτικούς, θα αναλάβουμε εμείς τις τύχες της Ελλαδάρας ομαδάρας.

-Οκέυ, τους ξηγιέται ο Καλαματιανός. Δώστε 500εκ. και αποσύρω την κυβέρνησή μου. Η Ελλάδα δική σας.