ΛΑΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΞΑΝΑ ΔΙΧΩΣ ΣΠΙΘΑ ΛΑΜΨΗΣ

Πηγή: INTIME
 

Πλάκα κάνουν στον Άρη. Σε μία νύχτα καταργήσανε τον πρόεδρο που είχαν εκλέξει, τον Ηλιάδη, και επαναφέρανε τον ομορφάντρα Λάμπρο Σκόρδα, που τον είχαν καταψηφίσει στις εκλογές. Κι όταν λέμε πλάκα κάνουνε, επειδή μιλάμε σοβαρά, εννοούμε ότι οι άνθρωποι δεν έχουν πάρει πρέφα την τραγική κατάσταση της ομάδας τους.

Εκλέγεις πρόεδρο για να διοικήσει. Ο Άρης σήμερα δεν έχει ανάγκη να διοικηθεί. Μπαίνεις στο όχημα, στο παπόρι, στο αεροπλάνο, στο τραίνο, σε οτιδήποτε κινείται και χρειάζεται οδήγηση, όταν το μέσο είναι σε θέση να λειτουργήσει. Να μετακινηθεί. Να κατευθυνθεί στον προορισμό του.

Ποιος είναι σήμερα ο προορισμός του Άρεως, που μόνος του είναι αδύνατο να κουνηθεί, να μετακινηθεί. Ποιος είναι ο στόχος του, δηλαδη. Να πάει πού; Δίνεις το τιμόνι του μαγαζιού στον Σκόρδα για ποιο λόγο; Να αντικαταστήσει τον Ηλιάδη; Ανέκδοτο. Να βρει ο Λάμπρος έναν άλλον επενδυτή; Να αρχίσει αυτός τις επαφές με τον Κωνσταντινίδη; Να κρατήσει την ομάδα στην κατηγορία;

Ένας είναι ο δρόμος του Άρεως. Να αποφασίσουν όλοι, δηλαδή να δεχθούν ότι αυτοί οι ίδιοι κατέστρεψαν την ομάδα τους. Και να αναγνωρίσουν την τραγική τους κατάσταση. Τα άλλα είναι εύκολα.