Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

 

Υπάρχει ομάδα στη σούπερ λίγκα, που μετά το τέλος του αγώνα, οι παίκτες περιμένουν στα αποδυτήρια τον πρόεδρο της ΠΑΕ να τους μοιράσει ό,τι περισσέψει από τις εισπράξεις. Κυριλάτες δουλειές. Και κανείς δεν παίρνει χαμπάρι. Κύριοι, αυτά είναι, γεια σας.

Ξέρει κανείς ποιους διακανονισμούς έχει κάνει με τους παίκτες π.χ. του Ολυμπιακού Βόλου ο Μπέος ή, ο Σπανός στον Ατρόμητο; Μόνον ο Παναθηναϊκός λανσάρει με καθημερινά ρεπορτάζ τις προσπάθειες του να διακανονίσει τις οφειλές του.

Το χειρώτερο; Ο Παναθηναϊκός που δεν πήρε αδειοδότηση για το 2013, τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Ευρώπη, διαφημίζει (!) κυρίως τα χρέη του στους παίκτες, όχι σ’ άλλους που χρωστάει. Αυτοκτονικό.

Με «εξοφλητικά» χαρτιά κάνουν τη δουλειά τους στην Ευρώπη. Φωνάζουν τον παίκτη ή, τον μάνατζερ του και του ξηγιούνται με τρόπο που η ΠΑΕ καλύπτεται εντελώς.

Αρχή σαιζόν. Πάρε αυτά τα ψιλά έναντι, κύριε ποδοσφαιριστά, και υπέγραψε αυτά τα τέσσερα promissory – notes.Έτσι τα λένε τα γραμμάτια. Τι σημαίνει αυτό; Η ΠΑΕ δεν έχει εξοφλήσει τον παίκτη, δεν έχει πληρώσει, όμως είναι οκεϋ απέναντι στην ομοσπονδία της και την ΟΥΕΦΑ.

«Τρέχει» ο Παναθηναϊκός για την αδειοδότηση. Τι είναι αυτό; Με τη ντουντούκα φωνάζει στην ΕΠΟ και την ΟΥΕΦΑ «Μην τυχόν και δεν με εξετάσετε καλά, διότι το πρόβλημα το έχω και τρέχω να το κουκουλώσω».