ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΦΕΝΕΡΜΠΑΞΕ ΚΑΙ «ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ»

 

Ο Ολυμπιακός κέρδισε την Φενέρ Μπαξέ στο μπάσκετ. Σιγά, ρε. Και μαζύ με την τουρκική ομάδα κέρδισε και τον Ομπράντοβιτς. Σιγά, ρε. Γι’ αυτό τίγκαρε το γήπεδο, άλλωστε. Επειδή στον πάγκο της ομάδας του «Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπούς» ήτανε ο Σέρβος. Ποιος είναι ο σουλτάνος της Φενέρ;

Αυτός που σας πήρε τον Αστέρα. Οι γάβροι κέρδισαν τον Ομπράντοβιτς και ο Φερίτ Σαχένκ (στη φωτό με τη γυναίκα του), περί αυτού πρόκειται, και μιλάω για τον πλουσιώτερο Τούρκο, έβαλε πόδι, νόμιμα και επιχειρηματικά, στον Αστέρα Βουλιαγμένης και την Μαρίνα Ζέας.

Οι Σπανούληδες και οι Ομπράντοβιτς δεν παίζουν μπάλλα στη ζωή. Το χοντρό παιχνίδι το κάνουν οι αληθινοί παίκτες, οι χοντροπαίκτες, όπως στην Τουρκία είναι ο επονομαζόμενος «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής», κι όχι μόνον επειδή το σήριαλ μεταδίδεται από το κανάλι του. Ό, τι είναι ο Βαρδινογιάννης, ο Κόκκαλης, ο Μαρινάκης, ο Σαββίδης και μαζύ ο Μελισσανίδης, όσο ζυγίζουν μαζύ όλοι είναι ο Σαχένκ, κάτι περισσότερο από οπαδός της Φενέρ Μπαξέ.

Σχολείο πήγε στην Ελβετία, σπούδασε στις ΗΠΑ και πριν κλείσει τα 50 του χρόνια, αυτός που φιλάει δημόσια τη φανέλλα της Φενέρμπαξέ, έγινε το πρώτο θηρίο στις μπίζνες στην πατρίδα του. Και πριν ακόμα δώσει την καλύτερη προσφορά για τον Αστέρα Βουλιαγμένης είχε μπουκάρει στο Αιγαίο, παίρνοντας συμμετοχές σε τουριστικές επιχειρήσεις.

Θα τα ξαναπούμε για τον καραφλάκια Φερίτ.