ΟΤΑΝ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΕΨΑΧΝΕ ΤΟΝ ΘΩΜΑ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ

Πηγή: INTIME
 

Να σας πω μία ιστοριούλα που συνέβη πριν από 31 χρόνια. Β’ εθνική, νότιος όμιλος. Την άνοδο στην Α’ εθνική διεκδικούν το Αιγάλεω και ο Διαγόρας Ρόδου. Μία ομάδα ανεβαίνει, από κάθε όμιλο.

Εκείνη την Κυριακή το πρωί στο γήπεδο του Ιωνικού και στους γύρω δρόμους πέφτουν προκηρύξεις! Φοβερά πράγματα. Ότι το ματς το έχει δοσμένο στον Διαγόρα ο Μελισσανίδης. Και υποτίθεται ότι οι προκηρύξεις έχουν υπογραφή «Φίλαθλοι Ιωνικού».

Είμαστε σε εποχή που ακόμα ο ένας πρόεδρος προσπαθεί να τη φέρει στον άλλον με κάθε τρόπο, ακόμα και μπαμπέσικα. Πρόεδρος του Ιωνικού είναι ο Σπανός, ο πατέρας του ιδιοκτήτη του Ατρόμητου Περιστερίου, και γενικός αρχηγός ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ποιος έρριξε τις προκηρύξεις για να προβοκάρει το παιχνίδι, να το ανάψει, από το φόβο μήπως ο αδιάφορος Ιωνικός δεν αντισταθεί στον απαιτητικό Διαγόρα; Το αποκαλύπτω σήμερα.Ο Θωμάς Μητρόπουλος. Ο αδελφός του προέδρου τότε του Αιγάλεω, Βίκτωρα.

Για κάποιες ημέρες ο Μελισσανίδης έψαχνε να τον βρει τον Θωμά, ο οποίος είχε εξαφανιστεί. Μιλάμε για τον Θωμά, ο οποίος δεν έδειχνε ενοχλημένος που μετά από 15 χρόνια τον παρουσίαζαν για αρχηγό της Παράγκας.

Θυμήθηκα αυτό το επεισόδιο με αφορμή τον πόλεμο που έχει ανοίξει μεταξύ Μελισσανίδη και ΑΕΚ, λόγω της τιμωρίας της Ενωσης για τα αίσχη στο παιχνιδάκι Αιγάλεω-ΑΕΚ.

Για την Ιστορία: Τελικά, από τον νότο ανέβηκε το Αιγάλεω και από το βόρειο όμιλο ο Απόλλων Καλαμαριάς, που είχε τότε πρόεδρο τον Χάρυ Κλυν. Το δε επίμαχο ματς έληξε 0-0, που σημαίνει ότι ο Ιωνικός είχε κόψει δύο πόντους από τον Παντελή Χαμπίμπη, το κουμάντο του Διαγόρα.

Διαβάστε ακόμα:

Σήμερα εχθροί, αύριο κολλητοί επιχειρηματίες - πρόεδροι