Η ΑΣΗΚΩΤΗ, Η ΒΑΡΕΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ

Πηγή: INTIME
 

Μόνον ο αποδυτηριάκιας θα σου πει τη μεγάλη, την πικρή και ασήκωτη σε βάρος αλήθεια για τον Άρη. Ό,τι άλλο πέταξε το στα σκουπίδια. Έχουμε και λέμε, λοιπόν. Ένα γήπεδο έβριζε τον Σκόρδα στο ματσάκι με τον Απόλλωνα. Και ο Λάμπρος ο ομορφάντρας βρίζει τον Ηλιάδη, τον προηγούμενο πρόεδρο.

Ποιος τον έφερε τον Ηλιάδη στην προεδρία και γιατί; Ο βασιληάς Λουδοβίκος τον έφερε, εκείνο το ρεμάλι της Γαλλίας που έλεγε «Εγώ είμαι το κράτος»;

Και γιατί έφεραν τον Ηλιάδη; Για να απαλλαγούν από τον Σκόρδα, που είχε «σώσει» την ομάδα από τον υποβιβασμό. Θυμίζω ότι στο περασμένο πρωτάθλημα γλύτωσε ο Άρης διότι ξεπέρασε τρία σταματημένα αυτοκίνητα. Τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, τον Αστέρα στου Χαριλάου και την Σκόντα 0 – 0 στη Ξάνθη. Είχαν τελειώσει αυτές οι τρεις ομάδες τη χρονιά, ήταν σταματημένες, όχι εν κινήσει.

Και μη ψάχνουμε πώς σώθηκε ο Άρης και ποιοι βοήθησαν σ’ αυτό. Άλλο είναι το ζητούμενο. Ο Άρης είναι άρρωστος, και όλοι ασχολούνται όχι με την ασθένεια του, αλλά με τα συμπτώματα της νόσου.

Ο καθένας ενδιαφέρεται για την προβολή του και ο Σούπερ 3 κάνει το δικό του παιχνίδι. Πάντα.
Ο βασιληάς, που λέγαμε. Έλα εσύ, φύγε εσύ. Έτσι πάει η δουλειά. Όποιος είναι διοίκηση αγαπάει περισσότερο την ομάδα στον Άρη και κατηγορεί τους άλλους απ’ έξω που τον έχουν στην σκανδάλη τον πρόεδρο. Αυτή ήταν, είναι, και δυστυχώς δεν φαίνεται να μην είναι στο μέλλον η ίδια κατάσταση, όσο ο βασιληάς Λούης επιμένει ότι το κράτος, το βαθύ κράτος, είναι αυτός.

Διαβάστε ακόμα:

Στον Αρη ξέσπασε κατιναριό γειτονιάς