ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ, ΡΕ, ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ

 

Σύμφωνοι. Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν χειρώτερος από τον Πανιώνιο. Αυτό είναι το θέμα μας, ρε. Είσαι ΠΑΟΚ, ρε. Αυτά τα ματς πρέπει να μπαίνεις και να τα κερδίζεις, χωρίς δεύτερη κουβέντα. Επειδή είσαι ΠΑΟΚ.

Οχι, όποιος κι όποιος. Ο νέος ΠΑΟΚ. Ο άλλος ΠΑΟΚ. Ο φορτωμένος με τα πακέτα του Σαββίδη. Με την προπονητάρα τον Στέφενς. Με τις μεταγραφές. Ο ΠΑΟΚ που έπαψε να ασχολείτει με το κωλο-κατεστημένο της κωλο-Αθήνας. Γιατί απλούστατα είσαι ο διαφορετικός ΠΑΟΚ. Αυτός που θα γίνει κατεστημένο, άμα λάχει να πούμε.

Δεν ασχολείσαι, φιλαράκι, με το οφσάιντ στο γκολ του Πανιωνίου, με τους Γιάχους και τους γάβρους. Κυττάς άλλα πράγματα. Την πάρτη σου. Μετράς τις αντοχές σου και τις ανοχές σου. Αλλάζεις το παιχνίδι που έκανες μέχρι τώρα.

Για τον Σαββίδη δεν σου πέφτει λόγος. Αυτός είναι ο ιδιοκτήτης. Θα τον λουστείς, όμως σαν οπαδός με γραμμάτια ζωής και ψυχής, κι αυτές τις διαθέσεις οφείλεις να τις δείξεις. Δεν ζητάς να πετάξει λεφτά σε πριμαντόνες. Απαιτείς να επενδύσει στην ομάδα. Επένδυση σημαίνει ότι βάζω χρήματα για να κερδίσω.

Στον Στέφενς δεν μπορείς να υποδείξεις ποιος θα παίξει, αλλά μπορείς να του πεις τι θέλεις. Μάλλον τι δεν θέλεις. Και μακρυά από φτηνές δικαιολογίες, για έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης, για επιθετική δυστοκία, για αστοχία. Θέλεις να βλέπεις μπάλλα. Να βλέπεις βελτίωση. Όχι πισωγυρίσματα και αιώνια άλυτα προβλήματα.

Στους παίκτες δεν χρειάζεται να πεις τίποτα. Τα έχεις πει όλα σε ιδιοκτήτη και προπονητή. Είναι δική τους δουλειά να μεταφέρουν το μήνυμά σου. Είσαι ΠΑΟΚ, ρε. Φέρε τούμπα το παιχνίδι και παίξε στο γήπεδό σου. Οχι μίζερα. Ωραία, μαγκιώρικα και πάρτους τα σώβρακα.

Διαβάστε ακόμα:

Πλουσιότερος απ` όσο νομίζαμε ο Σαββίδης