ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ «MADE IN GREECE»

Πηγή: INTIME
 

Ο Στέφενς άργησε, αλλά ξύπνησε. Έχει τις δικαιολογίες του, βέβαια. Δεν είναι Έλληνας, δεν έχει γνωρίσει τους Έλληνες που με το νόμο του Αποφασίζουμε και Διατάζουμε κάνουμε ό,τι μας γουστάρει και όπως μας γουστάρει. Τι σου λέω;

Ότι ο Ευρωπαίος, ειδικά ο βορειοευρωπαίος, όπως είναι ο Χουμπ Στέφενς, άλλο να ακούει διάφορα για Ελλάδα κι άλλα να τα βιώνει. Άλλο αυτά που σου λένε όσοι ξέρουν τι είναι Έλληνες, πως αυτοί λειτουργούνε κι άλλο να τους ζήσεις σαν επαγγελματίας, όχι σαν τουρίστας.

Ο ΠΑΟΚ, όπως κάθε άλλη ομάδα του πρωταθλήματος, μικρή και μεγάλη, είναι μαγαζί made in Greece. Ο Στέφενς είναι επαγγελματίας κι έχει κάνει στα πρωταθλήματα Ολλανδίας και Γερμανίας. Καμμία σχέση.

Τελικά, ο Στέφενς ξύπνησε. Κατάλαβε, δηλαδή, τι σόϊ πράμα είναι μια ελληνική ομάδα στην καθημερινότητα της, στις πρακτικές της και τι μυρίζεις από τις αναπνοές των έτσι ή, αλλοιώς κάποιων που κυκλοφορούν στην ΠΑΕ, στα αποδυτήρια.

Λάθος! Γκέλα του αποδυτηριάκια. Δεν ξύπνησε τώρα ο Στέφενς που ζήτησε από τον Σαββίδη να του αδειάζουν τη γωνιά εκείνοι που έχουν την ικανότητα να το παίζουν απαραίτητοι. Εδώ και μήνες είχε πάρει πρέφα ο Ολλανδός τι συνέβαινε. Απλά τώρα οριστικά αποφάσισε μέσα του «να μείνει» στον ΠΑΟΚ. Τώρα την παίρνει τη δουλειά σαν προσωπικό στοίχημα.

Διαβάστε ακόμα:

Χειμωνιάτικες μεταγραφές ευθύνης Στέφενς