ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ, ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ, ΛΕΝΕ ΟΙ ΡΩΣΟΠΟΝΤΙΟΙ

Πηγή: INTIME
 

Σάββατο βράδυ στην Αθήνα. Ο Μελισσανίδης, μετά τη σκανδαλώδη απόφαση να τιμωρηθεί η ΑΕΚ με ποινή που προκαλεί, είναι εκτός εαυτού. Έχει μπει μέσα στο τανκ, ειδικής παραγγελίας, και έχει στρίψει την κάννη προς την ΕΠΟ. Πατάει τα κουμπιά στα ηλεκτρονικά όργανα και δίνει τα σημεία της πρώτης βολής.., όταν κτυπάει το τηλέφωνο. Κάποιος φίλος από τα παληά από τη Μόσχα. Τι να θέλει τέτοια ώρα;

“Δημήτρη, το και το... Πού να στα λέω! Πανζουρλισμός..., όταν επιστρέψω στην Αθήνα θα σου τα πω με λεπτομέρειες...”.

-Και γιατί κλαις...

“Συγκινήθηκα, ρε, με πήραν τα ζουμιά..., άλλο να το ζεις κι άλλο να στο λέω...”.

Τι είχε συμβεί; Ο φίλος βρέθηκε στη ρώσικη πρωτεύουσα για να κλείσει δουλειές, εισαγωγές, εξαγωγές και ο Έλληνας μόνιμος κάτοικος Ρωσίας του πρότεινε το βράδυ να πάνε σε μια εκδήλωση ποντιακή. Συγκεκριμένα του Συνδέσμου Ποντίων της Αζοφικής θάλασσας στη Μόσχα.

Κάποια στιγμή ο πρόεδρος του σωματείου γνωστοποίησε στους παρευρισκόμενους, με συγκίνηση και υπερηφάνεια, ότι “Ένα δικό μας παιδί, ο Μελισσανίδης, αξιώθηκε να τιμηθεί από τον πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως με οφίκιο που δεν είχε δοθεί σε κανέναν από τότε που έπεσε η Πόλη...”.

Η αίθουσα πήρε φωτιά από τις θερμές αντιδράσεις της ποντιακής σύναξης. Όλα αυτά τα πληροφορήθηκε ο Μελισσανίδης από τον παληόφιλο που ήταν από σύμπτωση παρών στη μεγάλη εκείνη βραδυά του περασμένου Σαββάτου.

Διαβάστε ακόμα:

Μελισσανίδης στο Πατριαρχείο: Παγκόσμια θα γίνει η ΑΕΚ