«ΜΟΡΦΩΤΙΚΕΣ» ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗ-ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Πηγή: INTIME
 

Πολύ καλές σχέσεις έχουν εδώ και πολύ καιρό ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Αυτό δεν λέει τίποτα. Σήμερα μπορεί να φιλιόμαστε σταυρωτά κι αύριο να βγάλουμε τις φαλτσέτες και ό, τι κόψει η λάμα.

Και ο Μελισσανίδης όταν πριν χρόνια ήταν στην ΑΕΚ “τα έλεγε” με τον Παύλο και τον Θανάση Γιαννακόπουλο. Ο καθένας είναι με τον εαυτό του. Με τα συμφέροντά του. Που σημαίνει ότι αν βρεθούν απέναντι θα χυθεί αίμα.

Φρέσκια γνωριμία ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Με τον Νίκο Πατέρα ο Μαρινάκης ήταν “αδέλφια” από παιδιά. Κι όμως, για το κωλοποδόσφαιρο, σφάκτηκαν. Έγιναν από δυο χωριά.

Οι αδιάβαστοι, οι αφελείς στην πιάτσα τρέχουν να δώσουν περιέργες ερμηνείες επειδή είναι συχνές και πολύ προσωπικές οι «μορφωτικές και πολιτιστικές» ανταλλαγές του μεγαλομέτοχου του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού με τον μεγαλομέτοχο του μπασκετικού Παναθηναϊκού.

Άσχετο επίσης, δηλαδή δεν έχει καμμία σχέση με την προσέγγιση Γιαννακόπουλου με Μαρινάκη, το γεγονός ότι τις τελευταίες εβδομάδες ο Αλαφούζος τα δίνει όλα στο παρασκήνιο στην κόντρα του με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Πραγματικά, η κινητικότητα του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε βάρος του Μαρινάκη είναι πια σε ρυθμούς πυρετικούς.

Διαβάστε ακόμα:

Μετά τη μεταγραφή Μήτρογλου ειδικό πριμ Μαρινάκη