ΟΥΤΕ ΝΑ ΓΥΑΛΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΙΚΟΣΗΜΟ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Από τη μία είναι οι βάζελοι που δεν αντέχουν να βλέπουν την ομάδα τους να μην είναι πρωταγωνίστρια στην Ελλάδα. Να το πούμε αλλοιώς. Δεν πρόκειται ποτέ ο οπαδός του Παναθηναϊκού να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι θα κυκλοφορεί στη σκιά του Ολυμπιακού.

Από την άλλη οι γάβροι δεν γουστάρουν να βλέπουν την δική τους ομάδα να μην παίζει μπάλλα στην Ελλάδα. Άλλο πρόβλημα αυτό. Αξεπέραστο, λέει ο αποδυτηριάκιας.

Το ξεκαθαρίζω. Και όσοι ζουν τον κόσμο της πραγματικότητας και βλέπουν μόνο τα αεροπλάνα να πετάνε κι όχι τα όνειρά τους θα συμφωνήσουν μαζύ μου. Η κατάσταση δεν αλλάζει. Κι αν αλλάξει θα χρειαστεί να περάσουν κάποια χρόνια, εκτός κι αν προκύψει κάτι συνταρακτικό.

Λοιπόν. Ο Παναθηναϊκός δεν θα πιάνει ούτε την ουρά του Ολυμπιακού και ο Ολυμπιακός θα συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο της βαρεμάρας. Επειδή δεν απειλείται! Επειδή οι παίκτες του δεν νοιώθουν ότι κάποιος τους κυνηγάει. Επειδή έχουν μια σιγουριά ότι τελικά θα το βγάλουν το μεροκάματο, δηλαδή έτσι ή, αλλοιώς θα κερδίσουν πάλι.

Ο Παναθηναϊκός του Αλαφούζου δεν είναι σε θέση να γυαλίζει το οικόσημο της ομάδας. Ο Παναθηναϊκός ήταν αυτό που ήταν διότι στηριζόταν σε παίκτες αξίας. Σε παίκτες που δεν τους έχει σήμερα, άρα είναι αδύνατη η επιστροφή στην αγωνιστική αξιοπιστία επιπέδου διεκδικητή του πρωταθλήματος.

Διαβάστε ακόμα:

Ολυμπιακό θα δείτε με την Μάντσεστερ