Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΔΕΝ ΡΙΧΝΕΙ ΖΑΡΙΑ, ΟΥΤΕ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΑΣΤΡΑ

Πηγή: INTIME
 

Άσχετος μπήκε στο ποδόσφαιρο ο Μαρινάκης. Δεν είχε προηγούμενα χιλιόμετρα, ούτε στον Ολυμπιακό, ούτε σε κάποια άλλη ομάδα. Άσχετος;

Από την πρώτη ημέρα στον Ολυμπιακό ασχολείται προσωπικά ο ίδιος με την ομάδα. Τίποτα δεν γίνεται ερήμην του. Όλα περνάνε από το χέρι του πρώτα. Καμμία σχέση μ' άλλα αφεντικά, που το παίζουν τραλαλά.

Ο Σαββίδης για παράδειγμα. Σκέτος Τροχανάς. Πήρε την ΑΕΚ ο Μιχάλης κι έβαζε άλλους να κουμαντάρουν. Το ίδιο και ο Τζίγγερ όταν “ανέλαβε” το μαγαζί από τον θείο του Γιώργο. Άλλοι διοικούσαν και υποτίθεται ότι ήταν υπόλογοι στον διάδοχο της δυναστείας.

Μπατατούδης. Πήρε τον ΠΑΟΚ και απλά ήταν ο μεγαλομέτοχος. Ίδιο σκηνικό και με τον Κοντομηνά όταν πήγε στον Άρη. Ο Μαρινάκης παίζει ο ίδιος μπάλλα. Και τι κάνει; Αυτό που κάνει. Στοχευμένες κινήσεις. Δηλαδή; Κάνει τις κινήσεις που θέλει να κάνει. Δεν ρίχνει τα ζάρια και ό, τι κάτσει. Ούτε μελετάει τα άστρα.

Για γέλοια, για χαχανητά είναι οι μεταγραφές του Παναθηναϊκού τα τελευταία δέκα χρόνια. Η μία γκέλα μετά την άλλη. Φιάσκο και με τους προπονητές.

Ο Μαρινάκης βρήκε τον Λίνεν και τον καθάρισε στη στιγμή. Πάρε δρόμο. Δεν μου κάνεις. Φέρνει Βαλβέρδε για δυο χρόνια. Και παίζει με Μίτσελ με επιτυχία. Αστόχησε μόνον με Ζαρντίμ. Αστόχησε;

Προσωπική ιστορία. Θέμα προσωπικό. Τον ενοχλούσε τον χοντρό η παρουσία του Πορτογάλου. Του την έσπαγε. Όχι ότι είχε κάνει λάθος επιλογή. Και όταν βρήκε την ευκαιρία, όταν δεν έπαιζε μπάλλα ο Ολυμπιακός, τον έστειλε τον Ζαρντίμ.

Οι αράδες αυτές με αφορμή ότι σήμερα συμπληρώθηκε ένας χρόνος Μίτσελ με συμβόλαιο στο λιμάνι.

Διαβάστε ακόμα:

Ολυμπιακό θα δείτε με την Μάντσεστερ Γ.