ΕΚΤΑΚΤΟ: ΘΥΕΛΛΑ ΠΟΛΛΩΝ ΜΠΟΦΩΡ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

 

Μεγάλος προβληματισμός οι κύριοι και με το δίκιο τους. Ασχετο αν τέτοιου τύπου θέματα θα έπρεπε να είχαν λυθεί από καιρό. Να είναι προετοιμασμένες οι ομάδες γι` αυτό που ερχόταν. Θα ήταν προς όφελός τους κι όμως δεν έκαναν τίποτα για να κερδίσουν ένα στοίχημα με καλή απόδοση.

Μιλάμε με αφορμή το ματς της Θύελλας Ραφήνας με την ΑΕΚ, που τελικά αναβλήθηκε για λόγους ασφαλείας. Οι κύριοι της Θύελλας Ραφήνας προβληματίζονταν. Αν θα την βγάλουν καθαρή στο ματς με την ΑΕΚ, την Κυριακή.

Τελικά, μια μεγάλη ομάδα, μάλλον ένα μεγάλο όνομα σε μικρή κατηγορία, είναι πονοκέφαλος σκέτος. Πού να γίνει το παιχνίδι Θύελλας-ΑΕΚ; Το γήπεδο στη Ραφήνα άντε να χωράει χίλια άτομα. Τι τους κάνεις τους αεκτζήδες όταν έρθουν στο γήπεδο; Τους λες Δεν χωράτε, φύγετε. Πώς να φύγουν;

Τα ξεχνάμε αυτά που έγιναν στο Αιγάλεω; Ποιος μπορεί να αποκλείσει ότι κάποιοι άλλοι θα προκαλέσουν τους μάγκες της ΑΕΚ και θα γίνει πάλι μια μικρή κόλαση;

Μια σκέψη ήταν η Θύελλα να νοικιάσει το γήπεδο του Μενιδίου. Και το λογαριασμό, αν γίνουν πάλι καταστροφές, ποιος θα τον πληρώσει; Η “γηπεδούχος” Θύελλα.

Συσσκέψεις επί συσκέψεων για το θέμα. Χθες το πιθανότερο ήταν το ματς να γίνει στη Ραφήνα με την ΑΕΚ να παίρνει 800 εισιτήρια που δεν φθάνουν ούτε για τους αεκτζήδες της Ραφήνας. Οι άνθρωποι της διοίκησης της Ραφήνας είχαν χάσει τον ύπνο τους.

Κι όλα αυτά γιατί καμμία ομάδα της Γ` Εθνικής δεν αξιολόγησε τη συμμετοχή της ΑΕΚ στην κατηγορία, ώστε να είναι προετοιμασμένες την κατάλληλη στιγμή. Τι να κάνει; Από ένα εντός έδρας ματς με την μεγάλη ΑΕΚ, η κάθε ομάδα θα μπορούσε να βγάλει τα έξοδα της μισής χρονιάς. Αρκεί να έκανε το κουμάντο της και να έβρισκε λύση από νωρίς προς όφελός της κι όχι να τρέχει στην τούρλα του Σαββάτου.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΑΕΚ και ο περιζήτητος κύριος Τσιώλης