ΣΤΟΝ ΣΤΟΧ ΗΡΘΕ ΕΝΩΡΙΤΕΡΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ

Πηγή: INTIME
 

Ο Σλοβάκος Μιροσλάβ Στοχ θέλει να φύγει από τον ΠΑΟΚ. Δικαίωμά του. Επαγγελματίας είναι, από το ποδόσφαιρο βγάζει το ψωμί του και είναι επόμενο να ψάχνεται αν μια ομάδα τον βολεύει ή, όχι. Το παλληκάρι, όμως, δεν θέλει να φύγει τσακωμένος από τον ΠΑΟΚ κι έχει τους λόγους του.

Ανέκδοτο με τον Τοτό μοιάζει το τουιτάρισμα του ψιλoπερίεργου Στοχ κι όλα τα μελομακάρονα αγάπης που βγάζει από τα βάθη της καρδιάς του για τον ΠΑΟΚ και τον προπονητή του Στέφενς. Ίσως είναι επηρεασμένος επειδή πλησιάζει η μέρα του αγίου Βαλεντίνου.

Απίστευτα πράγματα. Γράφει στο twitter ο δικός σου Αγαπώ τον ΠΑΟΚ, αγαπώ τον προπονητή μου, αγαπώ τον ΠΑΟΚ, αγαπώ τον προπονητή μου, αγαπώ τον ΠΑΟΚ, αγαπώ τον προπονητή μου... Σα να τον έβαλαν τιμωρία, να γράψει εκατό φορές το Πάτερ Ημών.

Τι συμβαίνει; Αν βρωμίσει στην πιάτσα των μάνατζερ ότι ο Στοχ είναι μανουβρατζής, βρίζει τον προπονητή του, κάνει σαματάδες στα αποδυτήρια, έχει γλώσσα, είναι απροσάρμοστος, δύσκολα να τον πάρει άλλη ομάδα με οικονομικούς όρους σύμφωνα με την αξία του.

Γι' αυτό ο Σλοβάκος δεν θέλει να του λερώσει ο ΠΑΟΚ το βιογραφικό του. Να φύγει φιλικά, όταν έρθει η στιγμή του αποχαιρετισμού, από μια ομάδα στην οποία είναι ιδανικός.

Διαβάστε ακόμα:

Δεν αντέχεται η τακτική μπαρμπούτι