Η ΕΥΑ ΚΑΙΛΗ ΚΑΙ Η ΙΩΑΝΝΑ ΛΙΛΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

 

Μένουν δέκα αγωνιστικές να τελειώσει το πρωτάθλημα. Τι μπορεί να πετύχει ο ΠΑΟΚ; Λάθος ερώτημα. Ποια αποτυχία είναι ικανός σαν αποφύγει ο ΠΑΟΚ, είναι το σωστό ερώτημα.

Έκανες κι άλλη γκέλα, αποδυτηριάκια. Δηλαδή; Δεν υπάρχει μόνον το πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ. Έχει κι άλλο ανοικτό μέτωπο. Το κύπελλο. Για σκέψου, λοιπόν.

Τι να σκεφθώ; Μετά την αποτυχία στο πρωτάθλημα ο Ιβάν Σαββίδης να αποτύχει και στο κύπελλο. Ο Σαββίδης! Ποιος άλλος;

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει να πάθει κάτι. Ο ΠΑΟΚ είναι αιώνιος. Μέχρι θάνατο λατρεμένος από τους παοκτσήδες. Αυτός που θα αποτύχει είναι ο Στέφενς, ο Σαββίδης, ο Βρύζας, ο Ζαγοράκης, η Ιωάννα Λίλη, η Έυα Καϊλή, όποιος, όποια, όποιοι έτσι ή, αλλοιώς νταραβερίζονται με τον ΠΑΟΚ.

Είναι μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ; Θα το δούμε τώρα όπου σταματάνε να μιλάνε οι παπαρδέλες, τα σαλιαρίσματα, τα θα κάνουμε και θα δείξουμε. Τώρα μιλάει το τι κάνεις στο γήπεδο. Και το τι σε περιμένει.

Ναι, τώρα, αυτό είναι το πιο δύσκολο φεγγάρι του ΠΑΟΚ. Εδώ θα δείξει την κλάση του. Αν είναι πράγματι μεγάλη κλάση, μεγάλη κράση, κι όχι ο μαστροΒαγγέλης της γειτονιάς. Το πώς, δηλαδή, θα βιώσει τη δοκιμασία. Την απειλή να χάσει κι άλλο έδαφος στο πρωτάθλημα, να αποκλειστεί στο κύπελλο, να αποτύχει στα πλαιη-οφ.

Διαβάστε ακόμα:

Η τράμπα των δυο ομάδων εναντίον της τρίτης