ΠΩΣ ΤΑΞΙΔΕΨΑΝ ΤΑ 800 ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Πηγή: INTIME
 

Όπως τα είχαμε πει. Πίσω από το θόρυβο που σηκώθηκε για τα 800 χιλιάρικα της εθνικής μπάσκετ είναι ο Ολυμπιακός των Αγγελοπουλαίων. Συγκεκριμένα. Ο Ολυμπιακός ζητησε από τον Γιώργο Βασιλακόπουλο να ενημερωθεί για το ποιος είναι ο χρηματοδότης των 800.000 ευρώ για τη συμμετοχή της εθνικής ομάδας στο Παγκόσμιο της Ισπανίας.

Ο αποδυτηριάκιας το είχε κάνει λιανά το θέμα πριν από καιρό. Η παρέμβαση των Αγγελόπουλων δεν προκαλεί εντύπωση για όσους μας διαβάζουν. Είχαμε αποκαλύψει ποιος υποκινεί την υπόθεση των 800.000 ευρώ και κυρίως, για ποιο λόγο, όπως και τι θα υποστηρίξει ο πρόεδρος της ΕΟΚ.

Παρακάτω. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται ακόμα στην αρχή του κουβαριού. Λάθος του Ολυμπιακού είναι να ζητάει από την ΕΟΚ το «πόθεν έσχες» των 800 χιλιάδων ευρώ. Τα ερωτήματα που πρέπει να τίθενται από εδώ και πέρα είναι άλλα. Σε καθεστώς ιδιότυπης «ομηρίας» βρίσκονται οι ελληνικές τράπεζες, όσο η τρόικα δεν δίνει το πράσινο φως για τη δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων της BlackRock. Πολύ περισσότερο η Eurobank, η οποία χρειάζεται 2,5 δις ιδιωτικών κεφαλαίων. Η, 2,5 δις που θα επιβαρύνουν την τσέπη του Έλληνα φορολογούμενου.

Τι θέλω να πω τώρα; Η οικογένεια Αγγελόπουλου, που γνωρίζει από την τραπεζική αγορά αφού κατέχει σημαντικό ποσοστό στην Πειραιώς, θα μπορούσε να κάνει τη σχετική ερώτηση στην Eurobank: «Δώσατε προκαταβολή στην ΕΟΚ έναντι συμφωνίας που έχετε;»

Και για να το πάμε πιο κομψά, τα δύο αδέλφια του Ολυμπιακού θα μπορούσαν να ζητήσουν ενημέρωση από τον Βασιλακόπουλο για τη διαδικασία καταβολής του ποσού στην ΦΙΜΠΑ. Ποιος είναι ο τρόπος αποστολής των χρημάτων στην παγκόσμια ομοσπονδία; Με χρηματαποστολή. Με έμβασμα. Με επιταγή. Με σακούλα απορριμμάτων. Με κουτί από πάμπερς. Και ποιος εισέπραξε τα χρήματα; Ο πρόεδρος της ΦΙΜΠΑ. Ο ταμίας. Και ποια είναι τα αποδεικτικά στοιχεία; Μια διάτρητη απόδειξη. Μια κουρελιασμένη.

Για να τελειώνουμε μια και καλή. Το ζήτημα δεν είναι ποιος έδωσε τα χρήματα στον Βασιλακόπουλο, διότι ουδέποτε θα επιβεβαιωθεί ότι παρείχε βοήθεια ο Γιαννακόπουλος για τον οποίο γίνεται τόσος ντόρος. Το ζητούμενο είναι η ενημέρωση για το ποιοι δεν έδωσαν τα οκτακό και τη διαδικασία που ακολουθήθηκε.

Διαβάστε ακόμα:

Οι Αγγελόπουλοι έχουν αγριέψει και στέλνουν «μήνυμα»