ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ-ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ;

Πηγή: INTIME
 

Κι όμως. Το μεγάλο πρόβλημα του Αλαφούζου δεν είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Το πρόβλημα σχετικά με τον Παναθηναϊκό, βέβαια. Δεν φοβάται τόσο τον μεγαλομέτοχο του μπασκετικού Παναθηναϊκού, όποια φιλοδοξία και να τρέφει για την ΠΑΕ, όσο το χουλιγκαναριό. Εκεί είναι η αχίλλειος πτέρνα του Αλαφούζου, διότι σαν πρόεδρος ΠΑΕ δεν παίζει στο στυλ Μαρινάκη και Σαββίδη. Με την τσέπη του.

Ήρθε σα σωτήρας του μεταπολυμετοχικού Παναθηναϊκού ο καναλάρχης. Αν δεν τον σώσει, όμως, θα είναι ανοικτός στους οργανωμένους και σε όποια “γραμμή” πάρουν.

Δεν μιλάει ο Αλαφούζος στον Παναθηναϊκό με τα πακέτα του, έτσι δεν θα είχε πρόβλημα με την εξέδρα ακόμα κι αν η ομάδα αγωνιστικά δεν αναβαθμιζόταν. Δεν ξαναγινόταν Παναθηναϊκός. Ομάδα που να διεκδικεί το πρωτάθλημα και να κτυπάει στα ίσα τον Ολυμπιακό.

Αυτός, λοιπόν είναι ο ορατός κίνδυνος για τον Αλαφούζο, μη ξεκινήσει το ξεφωνητό από μιλημένους και από αυθόρμητους. Όσο για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο τον έχει ζυγίσει με αδυναμίες που εύκολα εκδηλώνονται λόγω του εκρηκτικού χαρακτήρα.

Εκτός κι αν η κόντρα Αλαφούζου και Γιαννακόπουλου ξεφύγει από παναθηναϊκά πλαίσια και μπει σε χωράφια προσωπικών δεδομένων. Εκεί θα μετρήσουν άλλα σταθμά.

Διαβάστε ακόμα:

Χοντρά μπινελίκια σε άνθρωπο του Αλαφούζου