«ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΙΣΩ...» ΙΔΙΩΤΙΚΩΣ, ΔΗΜΟΣΙΩΣ «ΚΑΝΩ ΠΙΣΩ...»

Πηγή: INTIME
 

Έπεσα θύμα υποκλοπής, ισχυρίζεται ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Κι όσοι έχουν λίγο νιονιό έπεσαν από τα σύννεφα. Ποιο είναι το χειρώτερο από τα δυο;

«Θα μπω στην ΠΑΕ, δεν κάνω πίσω...» φέρεται να δήλωσε σε ραδιοφωνική συνέντευξη του ο μεγαλομέτοχος του μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Κι όταν βγήκε στον αέρα η δήλωση υποστήριξε ότι είναι προϊόν υποκλοπής. Όχι ότι δεν έκανε τη δήλωση, αλλά την είπε ιδιαιτέρως, σε προσωπικό επίπεδο, όχι να γνωστοποιηθεί.

Τελικά, θέλει να μπει στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό ο Γιαννακόπουλος ή, όχι. Αυτό είναι το ζητούμενο. Αν θέλει γιατί μιλάει για υποκλοπή; Στο φινάλε δεν απαντούσε σε δημοσιογραφική ερώτηση για θέματα προσωπικά, οικογενειακά, αλλά για τον Παναθηναϊκό και τις ευθύνες που επιρρίπτει στον Αλαφούζο για ό,τι ανέφερε ο Θωμαϊδης στην εκπομπή του στο σκάϊ.

Όταν ο Γιαννακόπουλος που δηλώνει «Έπεσα θύμα υποκλοπής από το zougla.gr...» λέει «Θα μπω στην ΠΑΕ, δεν κάνω πίσω...» αυτό σημαίνει ένα πράμα. Το λέω ιδιωτικώς, όχι δημοσίως ότι θέλω να μπω στην ΠΑΕ, ότι δεν κάνω πίσω.

Διαβάστε ακόμα:

Χοντρά μπινελίκια σε άνθρωπο του Αλαφούζου