Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΔΙΝΕΙ ΧΡΩΜΑ ΣΤΟ SHOW

 

Δεν υπάρχει περίπτωση αυτός ο κοντοπούτανος ο Μουρίνιο να μην πήρε από τους σκυλοκαυγάδες, τις μαϊμού απειλές των Αμερικανών πυγμάχων βαρέων βαρών πριν από το μεγάλο ματς του επαγγελματικού μποξ. “Θα σου κάνω την μούρη κρέας...” ο ένας, “Μετά το ξύλο που θα φας δεν θα σε γνωρίζει ο γκόμενός σου...” ο άλλος.

Το θέατρο. Απαραίτητο, βέβαια. Όχι και να μείνουν οι θεατές ξενέρωτοι. Για να ανέβει ο πήχυς στο σώου θα πέσουν οι τραμπουκισμοί, θα σου δείξω ο ένας, όχι εγώ θα σου δείξω... Και οι κάμερες να καταγράφουν το σκηνικό.

Έτσι που λες και στην πολιτική. Θα σας κλείσω φυλακή άμα γίνω πρωθυπουργός, λέει ο ένας. Είσαι της πλάκας, απαντάει ο άλλος. Τι να πάρει από την πολιτική αυτή η ποντικομαμή ο Μουρίνιο. Έχει ξεσηκώσει τα νούμερα από το επαγγελματικό μποξ.

Κι όταν δεν του κάθεται κάποια κόντρα, προσπαθεί να εμπλουτήσει το σόου με άλλα σκετς. Μετά την ήττα από την Κρίσταλ Πάλας, δημοσιογράφος τον ρώτησε τι θέλει να έχει η Τσέλσυ την επόμενη χρονιά. Ο Μουρίνιο σηκώθηκε, του πήρε το μπλοκάκι κι έγραψε την απάντηση με μια λέξη: «Balls»! Βαρβάτους όρχεις, δηλαδή.

30-03-14balls

Θα πεις εσύ ότι ο Πορτογάλος στερείται σαβουάρ βιβρ. Αντισυνάδελφος του κερατά. Είσαι λάθος. Είπαμε. Αυτά τα επεισόδια είναι απαραίτητα. Δίνουν χρώμα στο παιχνίδι.

Τι είναι το ποδόσφαιρο, ρε; Μια πλάκα. Όποιος παίρνει στα σοβαρά τη μπάλλα είναι νούμερο. Κερδίζει, χάνει η ομαδάρα μας η ζωή μας δεν αλλάζει. Ούτε κινδυνεύουν τα σύνορα της χώρας.

Διαβάστε ακόμα:

Πριν ανακαλυφθεί ο Ταρζάν στη ζούγκλα