Ο ΠΑΟΚ ΣΑΝ ΤΗΝ ΦΑΛΑΙΝΑ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ

Πηγή: INTIME
 

Όταν μιλάς για αποτυχία οφείλεις να είσαι σοβαρός. Άλλο είναι ο γάμος και τα βαπτίσια, όπου επιτρέπεται το κέφι και οι σσαχλαμαρίτσες. Στην κηδεία μετράς τα λόγια σου, καλύτερα βουλωμένο το 'χεις, αυτό είναι το καλύτερο, παρά να βγάλεις κάποια χαζομάρα.

Έτσι που λες με τον ΠΑΟΚ. Απέτυχε κι αυτή τη σαιζόν. Αστόχησε. Βρέθηκε εκτός στόχων. Γιατί, όμως; Εδώ σε θέλω. Θα μιλήσουμε σοβαρά. Βαρειά, δηλαδή. Αυτό θα πει είμαι σο-βαρός. Έχω βάρος.

Κακά τα ψέματα. Στον ΠΑΟΚ κάνει κουμάντο ακόμα η κερκίδα. Που σημαίνει ότι δεν έχει εμφανιστεί η συντεταγμένη διοίκηση, με τα στελέχη της. Να ορίσει τους στόχους, να βάλει τις βάσεις, να δουλέψει για να υλοποιήσει μια πορεία υπέρβασης.

Μιλάμε για τον ΠΑΟΚ που παραμένει ακόμα ο γνωστός ΠΑΟΚ. Καμμία διαφορά αν ήρθαν Σαββίδης, Στέφενς και παικταράδες.

Κορίτσια, θέτε, δεν θέτε, είστε Ευρώπη. Υποχρεωμένοι είστε να λειτουργείτε κι εντός Ελλάδος σαν Ευρωπαίοι. Διαφορετικά θα σας ξεβράζουν στην παραλία σα φάλαινα που αποπροσανατολίστηκε. Διαφορετικά θα ξεβρακώνεστε.

Στόχος του ΠΑΟΚ είναι ένας και μονοσήμαντος. Να φτιάξει ομάδα! Λάθος, κύριε αποδυτηριάκια. Στόχος πρώτα είναι να φτιάξει το μαγαζί. Την ΠΑΕ. Η εταιρεία, τα στελέχη της εταιρείας θα φτιάξουν ομάδα, όχι οι οργανωμένοι φίλαθλοι, ούτε τα πρωτοσέλιδα.

Ας φτιάξει πρώτα μαγαζί ο Ιβάν και μετά να κτυπήσει τους αγωνιστικούς στόχους, που απαιτούν δουλεμένη ομάδα, όχι προσπάθεια αλλοπρόσαλλου “κτισίματος”. Όχι μεταγραφές τυχοδιωκτικού τύπου, μάλιστα τον Ιανουάριο.

Διαβάστε ακόμα:

Εκτόξευση χρειάζεται ο ΠΑΟΚ, όχι συντήρηση