ΟΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΙΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΕΦΕΝΣ

Πηγή: INTIME
 

Είναι να απορεί κανείς γιατί κάθεται ακόμα στον πάγκο του ΠΑΟΚ ο Χουμπ Στέφενς. Εννοώ γιατί δεν τον στέλνουν απ’ εκεί που ήλθε. Και ο Σαββίδης να αναγνωρίσει τη γκέλα του. Μήπως η πρώτη είναι από τότε που πήρε την ομάδα;

Μεγάλο όνομα ο Ολλανδός, πάντα κάνουμε σύγκριση με το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος, όμως ο άνθρωπος δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν έχει πάρει  στα σοβαρά την ιστορία ΠΑΟΚ. Είναι ολοφάνερο, όπως συμπεριφέρεται ότι αισθάνεται «τελειωμένος» στην Θεσσαλονίκη.

Καλή είναι η Θεσσαλονίκη, του αρέσει, την έχει βρει μια χαρά, όμως το παρόν και το μέλλον του ΠΑΟΚ το έχει τοποθετήσει στο δικό του προπονητικό παρελθόν.

Έμαθα από Ευρώπη μερηά, από γραφείο ατζέντηδων, ότι ο Στέφενς δεν ήθελε να συνεχίσει το προπονητηλίκι. Μην πέσουμε σε λεπτομέρειες, για ποιους λόγους οικογενειακούς, προσωπικούς. Όταν, όμως, είδε τα μηδενικά στον αριθμό 2 (δυο) στην επιταγή του Ιβαν δεν μπορούσε να πει «Όχι».

Ο Ολλανδός το ‘ρπαξε το χαρτί του Σαββίδη, ο Ιβάν τι άρπαξε από τον Στέφενς; Και τον κρατάει ακόμα επειδή τον έχει προπληρώσει μέχρι δεκάρας. Καθόλου σωστό.

Μη λησμονούμε ότι πέρυσι για να καταλήξει στον Στέφενς ο ΠΑΟΚ, το υποτιθέμενο σύστημα ΠΑΟΚ, άλλος τράβηξε για Χίο και άλλος για Μυτιλήνη, λέω για Ζαγοράκη, Βρύζα, έκανε επαφές με 17 προπονητές. Ο ερασιτεχνισμός. Το Δεν ξέρουμε τι θέλουμε, τι ψάχνουμε.

Γιατί να μη ξεκινήσουν το γύρο των επαφών για τον νέο προπονητή από σήμερα, από χθες, όταν και οι δυο πλευρές, ΠΑΟΚ και Στέφενς, το ξέρουν ότι έχουν τελειώσει οι μπουμπουνιέρες τους.

Διαβάστε ακόμα:

Ιμπαγάσα - Πάμπλο: Δυο ηγέτες από άλλη πάστα